Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου του ΝΙΚΟΥ ΤΕΛΩΝΑ: "ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ) 1829–1944" στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)



         Με πολύ μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, η παρουσίαση του βιβλίου του Νικολάου Χαρ. Τέλωνα: ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΚΑΡΒΑΣΑΡΑΣ) 1829 – 1944 (Εκδόσεις γράμμα) απο την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμφιλοχίας (Κ.Ε.ΚΑ.Δ.Α) και η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε.) στην Στοά του Βιβλίου (Αίθουσα Λόγου και Τέχνης) στην Αθήνα.
        Ασφαλώς η παρουσία τόσου κόσμου σε μια παρουσίαση βιβλίου αντανακλά την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του συγγραφέα Νικολάου Χαρ. Τέλωνα............



  Την εκδήλωση συντόνισε ο Παναγιώτης Κοντός πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και για το βιβλίο μίλησαν οι:
-Αριστοτέλης Γ. Μιμμής, επίτιμος δικηγόρος τ. βουλευτής.
-Ευθύμιος Α. Πριόβολος, Θεολόγος – Φιλόλογος –  Συγγραφέας.
-Χρυσούλα Σπυρέλη, Διδάκτωρ Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.
        Τέλος, συγκινημένος ο συγγραφέας Νίκος Τέλωνας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τόνισε ότι βιβλίο που περιγράφει ένα σπουδαίο μέρος της ιστορίας της Αμφιλοχίας, είναι μια κατάθεση ψυχής για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ιστορικές μνήμες.


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο