Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ταυτοποιήθηκε συνεργός του 17χρονου που “αλώνιζε” στις Δ.Ε. Θεστιέων και Παραβόλας

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον συνεργό ή τους συνεργούς του 17χρονου, που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών και διαρρήξεων στις Δ.Ε. Θεστιέων και Παραβόλας είχαν αποτέλεσμα και με βάση τα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, προχώρησαν στην ταυτοποίηση ενός 37χρονου Αλβανού.....

Να θυμίσουμε πως για την υπόθεση αυτή στις 30 Δεκεμβρίου 2016  σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακεκριμένες κλοπές, σε βάρος του 17χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι, ο δράστης με τον συνεργό του, είχε διαπράξει από τις (15-5-2016) μέχρι και τις (3-12-2016) στο Καινούργιο, στον Άγιο Γεώργιο Παλαιοκαρυάς, στην Άνω Τραγάνα, στην Παντάνασσα και στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, οκτώ κλοπές σε οικίες και μια στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και εργαλεία συνολικής αξίας (2.000) ευρώ περίπου.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο