Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Εξόρμηση και 10 συλλήψεις (και σε Κατούνα, Βόνιτσα) από αστυνομικούς της Ακαρνανίας

     Δέκα συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα, πρωινές ώρες, σε διάφορες περιοχές αρμοδιότητας των της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που γίνονται από μεικτά κλιμάκια ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή.
  ΚΑΤΟΥΝΑ: Από το Α.Τ. Κατούνας, συνελήφθη 59χρονος στην περιοχή της Δ.Ε. Μεδεώνος  του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, αφού βρέθηκε να λειτουργεί κατάστημα, ιδιοκτησίας 64χρονου, στερούμενος βιβλιάριο υγείας.
   ΒΟΝΙΤΣΑ: Στην περιοχή της Βόνιτσας, η ΟΠΚΕ συνέλαβε 22χρονο γιατί οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα, ενώ στην ίδια περιοχή και για τον ίδιο λόγο συνελήφθη 33χρονος.
Αναλυτικα.....


     Πιο συγκεκριμένα, από το Α.Τ. Αγρινίου, συνελήφθη στην Δ.Ε. Θεστιέων 35χρονος για παραβίαση σφραγίδας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του. Συγκεκριμένα, το κατάστημα είχε σφραγιστεί στις 20/10/16 από τη δημοτική Αστυνομία γιατί λειτουργούσε χωρίς άδεια, ωστόσο ο ιδιοκτήτης βρέθηκε να το  έχει  αποσφραγίσει και να το λειτουργεί κανονικά.
Από το Α.Τ. Κατούνας, συνελήφθη 59χρονος στην περιοχή της Δ.Ε. Μεδεώνος  του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας , αφού βρέθηκε να λειτουργεί κατάστημα , ιδιοκτησίας 64χρονου , στερούμενος βιβλιάριο υγείας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου, συνέλαβε το πρωί δύο υπηκόους Αλβανίας, 34 και 35 ετών, στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, γιατί είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην χώρα.
Η ΟΠΚΕ, συνέλαβε στη Δ.Ε. Στράτου του δήμου Αγρινίου 37χρονο Αλβανό για τον ίδιο λόγο.
Ακόμη, σημειώθηκαν τέσσερις συλλήψεις  για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Συγκεκριμένα στην περιοχή της Βονιτσας, η ΟΠΚΕ συνέλαβε 22χρονο γιατί οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα, ενώ στην ίδια περιοχή και για τον ίδιο λόγο συνελήφθη 33χρονος.
Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από το Τμήμα Τροχαίας 55χρονος γιατί οδηγούσε μοτοποδήλατο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ , επίσης στο Αγρίνιο, συνέλαβε 24χρονο που οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο