Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Στο Δημητρούκειο η Ασπασία Λεβέντη για την δωρεά 1000 λίτρων πετρελαίου (φωτό)

Χίλια λίτρα πετρέλαιο δώρισε σήμερα το ίδρυμα International Foundation for Greece στο Δημητρούκειο Ειδικό Σχολείο Μεσολογγίου με την παρουσία της προέδρου του ιδρύματος Ασπασίας Λεβέντη.
Την κα Λεβέντη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Τ. Σκαρμούτσος, ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, ευχαριστώντας την για την δωρεά αυτή.....
 Ακόμα και οι μικροί μαθητές για να την ευχαριστήσουν της πρόσφεραν ζωγραφιές που ήταν δικές τους δημιουργίες, ενώ στη συνέχεια της τραγούδησαν παιδικά τραγούδια μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους.
Το εν λόγω ίδρυμα έχει την στήριξη του κ. Ζαμάρ, ο οποίος είναι Βυρωνιστής και φιλέλληνας και ο οποίος φροντίζει για την θέρμανση των σχολείων που έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε είχε τονίσει παλιότερα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΑΙΧΜΗ με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Βυρωνική Εταιρεία Μεσολογγίου. Μάλιστα το προσεχές Σάββατο θα βρίσκεται και πάλι στο Μεσολόγγι.
Η κα Λεβέντη  εξέφρασε την χαρά της για τη θερμή υποδοχή των παιδιών και μιλώντας με τον κ. Καραπάνο τον προέτρεψε να καταθέτει τα αιτήματα του δήμου στο ίδρυμα, ώστε, κάθε φορά που το σχολείο χρειάζεται πετρέλαιο, να μπαίνει στη λίστα για την προμήθεια. Ο δήμαρχος της δώρισε ένα λεύκωμα με την ιστορία του Μεσολογγίου και την προσκάλεσε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων.  Στη συνέχεια η κα Λεβέντη επισκέφθηκε το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», όπου και εκεί το ίδρυμα έκανε αντίστοιχη δωρεά.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi-news

1 σχόλιο:

  1. Για δωρεά 800 ευρώ , ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΤΠ, οι εκπαιδευτικοί και τόσοι άλλοι.
    Πόσα χρήματα πλήρωσε το δημόσιο για αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο