Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Χρυσοβίτσας για Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας και βιομάζα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



      Συνεδρίασε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, το Τοπικό Συμβούλιο Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου με θέματα τις Επιπτώσεις από την Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας και συζήτηση για την υπόθεση του εργοστασίου βιομάζας.
    Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο κοινοτικό κτίριο συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γιάννης χρόνης, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Ηρακλής Ζορμπάς και κα. Γεωργίτσα Μούρκα, ο κ. Παναγιώτης Κούστας Ειδικός ιατρός Επιμελητής Κέντρου Υγείας Αστακού, ο πρόεδρος της κοινότητας  Προδρόμου κ. Τάκης Παπούλιας και πολλοί κάτοικοι. 
     Στη σύσκεψη συζητήθηκε η τοποθέτηση της Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας από την εταιρεία Cosmote και όλοι τάχθηκαν κατά της εγκατάστασης κεραίας στο συγκεκριμένο σημείο που είναι κοντά στα σπίτια του χωριού, διεκδικώντας την προστασία όλων και κυρίως των παιδιών από τις πιθανές συνέπειες της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας.

ΒΙΝΤΕΟ: Τοποθέτηση Παναγιώτη Κούστα για την κεραία, με την ιδιότητά του ως Ειδικός ιατρός Επιμελητής Κέντρου Υγείας Αστακού.... 

ΒΙΝΤΕΟ: Τοποθέτηση προέδρου Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Γιάννη Χρόνη, για Κεραία Κινητής Τηλεφωνίας...

ΒΙΝΤΕΟ: Το εργοστάσιο βιομάζας στη Χρυσοβίτσα ακυρώθηκε επίσημα με απόφαση του Υπουργού κ. Σκουρλέτη. Μια επεξήγηση από τον πρόεδρο Γιάννη χρόνη...


................................





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο