Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία: Έχασε τη μάχη ο 37χρονος

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 37χρονος που το πρωί βρέθηκε από οικείους του πυροβολημένος  από κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα, στο βουλκανιζατέρ ιδιοκτησίας του.....
Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και αμέσως νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Ο οργανισμός του δεν άντεξε όμως και τελικά εξέπνευσε, σκορπώντας απέραντη θλίψη στα συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, που ήλπιζαν σε ένα θαύμα.
H Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ο 37χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα.
agriniopress

1 σχόλιο:

  1. δυστηχως ο κοσμοσ γινεται αυτοχειρας .. και τα αφεντικα μας ζουμε στον υπεροχο κοσμο τουσ . δυστηχωσ .. ενασ ανθρωπος εχασε την ζωη του .. και εμεισ απολαμβανουμε και τα μνημονια εως το 2020 και παραπερα .. οι αγγλοι σηκωσαν κεφαλι .. οι ιταλοι επησεισ .. εμεισ που σηκωσαμε τα λαβαρα γιατι δεν μπορουμε να σηκωσουμε κεφαλι και αφηνουμε τους επιλεγμενουσ να κανουν κουμαντο στα νεα παιδια της ελλαδας ?? γιατι ???? αν γινονταν αυτο σε αλλη χωρα .. 8α γινονταν ο χαμοσ .. εμεισ ??? με τι στο δι@ολο μας ψεκαζουν τελικα ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο