Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντ/γο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, συναντήθηκε χθες Τρίτη 29/11 ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, στο πλαίσιο επίσκεψης στο νομό Αιτωλ/νίας....

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Νίκος Καραπάνος μίλησε για το έργο και την κοινωνική προσφορά των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε προβλήματα που αφορούν την περιοχή ευθύνης, όπως η ενδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων και η αποκατάσταση του στεγαστικού προβλήματος. Απαντώντας στο ίδιο θέμα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. χαρακτήρισε το στεγαστικό ως ζήτημα στρατηγικής σημασίας, εκφράζοντας παράλληλα την  εκτίμηση  για θετική επίλυσή του.

Τον κ. Κων/νο Τσουβάλα συνόδευαν κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Γενικός Επιθεωρητής ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδας Αντ/γος Αρ. Ανδρικόπουλος, ο γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Δυτικής Ελλάδας Υπ/γος Φ. Τσόλκας, και ο Αστυνομικός Δ/ντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας Ιωάν. Ματσούκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο