Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Δημοσιοποιήθηκε το σχέδιο για την αναδιάταξη της ΕΛ.ΑΣ: Παραμένει το Α.Τ. Κατούνας και Άμεση Δράση στο Αγρίνιο

Στη δημοσιότητα ήρθε σήμερα το σχέδιο του Π.Δ. με το οποίο επέρχονται μεταβολές στην οργανωτική δομή των αστυνομικών υπηρεσιών της χώρας.

Δείτε τι ισχύει για τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ακαρνανίας και Αιτωλίας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, παραμένει το Α.Τ. Κατούναςτο Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς υποβαθμίζεται σε Αστυνομικό Σταθμό, ενώ στο Αγρίνιο ιδρύεται τμήμα Άμεσης Δράσης, πρόθεση που είχε εδώ και αρκετούς μήνες εκφραστεί........



Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας
1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:
α. Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου,
β. Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου,
γ. Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου,
δ. Αστυνομικό Τμήμα Ξηρομέρου (Αστακός)
ε. Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας,
στ. Τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας και
ζ. Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.

2. Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργεί επίσης ο Αστυνομικός Σταθμός Γαβαλούς, ο οποίος εδρεύει την τοπική κοινότητα Γαβαλούς της δημοτικής ενότητα Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.
3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην της περίπτωσης ζ΄, της οποίας ως έδρα ορίζεται η δημοτική ενότητα Αιτωλικού του δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.


Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας
1. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:

α. Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου,
β. Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου,
γ. Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου,
δ. Τμήμα Μεταγωγών – Δικαστηρίων Αγρινίου,
ε. Τμήμα Άμεσης Δράσης Αγρινίου.
στ. Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου,
ζ. Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας,
η. Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας,
θ. Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βλασίου,
ι. Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας και
ια. Αστυνομικό Τμήμα Εμπέσου.

2. Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργεί επίσης ο Σταθμός Τροχαίας Αμφιλοχίας, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Αμφιλοχίας του δήμου Αμφιλοχίας και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.
3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην των περιπτώσεων θ΄ έως και ια΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται η δημοτική ενότητα Παρακαμπυλίων του δήμου Αγρινίου, η δημοτική ενότητα Μεδεώνος του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και η δημοτική ενότητα Ινάχου του δήμου Αμφιλοχίας, αντίστοιχα.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο