Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Καταδικάζουμε τον τραμπουκισμό και τη βία της Χρυσής Αυγής στις Φυτείες!


      Η νέα έξαρση βίας και τρόμου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, στις Φυτείες στις 22/8/2016, δείχνει και βεβαιώνει για άλλη μια φορά το πρόσωπο του φασισμού.
  Η επίθεση των τραμπούκων - φασιστών της Χ.Α., με προεξάρχοντα το βουλευτή-τέρας Μπαρμπαρούση, με σιδερογροθιές και ξύλινα καδρόνια, σε ανυποψίαστους θαμώνες καφετέριας των Φυτειών, δεν μπορεί πια να θεωρηθεί μεμονωμένο γεγονός, αλλά αποτελεί αντίληψη και πάγια πρακτική της νεοναζιστικής αυτής  οργάνωσης. 
      Οι ευθύνες των κυβερνήσεων και της πολιτείας, που όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν κοινωνικές συνθήκες εκφασισμού και άφησαν χώρο δράσης και εξάπλωσης της νεοναζιστικής και εγκληματικής Χ.Α. είναι τεράστιες και ολοφάνερες. Αντίστοιχες ευθύνες πρέπει να καταλογιστούν και σε όλο το μνημονιακό πολιτικό τόξο, που ανέχεται αυτές τις συμπεριφορές και πρακτικές βίας και τρόμου της Χ.Α.....



   Οι τραμπούκοι νεοναζί δε μπορεί να μένουν στο απυρόβλητο της βουλευτικής ασυλίας.
    Η κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν έμπρακτα να καταδικάσουν, όχι μόνο την επίθεση, τον ξυλοδαρμό και την τρομοκράτηση των Φυτειωτών, από το  χρυσαυγίτικο ασκέρι του νεοναζιστή Μπαρμπαρούση, αλλά να απενεργοποιήσουν αυτή καθ’ εαυτή τη Χ.Α.
    Καλούμε το δημοκρατικό λαό των Φυτειών και του Ξηρομέρου, όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, να καταγγείλουν, να καταδικάσουν και να απομονώσουν τη Χ.Α. και τους δράστες της.
    Απαιτούμε από την Ελληνική πολιτεία να προστατέψει τη δημοκρατία και τους πολίτες της από το φασιστικό τέρας της Χ.Α.!
   Όχι άλλη ανοχή στην επαναλαμβανόμενη δράση της Χ. Α. στην Αιτωλοακαρνανία!
  Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δραστών!

Το γραφείο τύπου

2 σχόλια:

  1. Καλα εσεις ειστε σε αλλο κοσμο, γράφετε οτι κατεβασει το αδειο σας κεφαλι απλα για τις εντυπώσεις.αντε για κοιμησμενοι πουθεναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν σας τραμπουκισε εσάς κάποιος στο δημοτικό συμβούλιο δε βγήκατε να το καταδικασετε εκεί δεν σας επερνε...χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο