Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Αβώρανη Αγρινίου: 41χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από κολώνα της ΔΕΗ (φωτο)

      Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή της Νέας Αβωρανης του δήμου Αγρινίου.
   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 41χρονος εργαζόμενος ενώ βρίσκονταν πάνω σε ξύλινο στύλο και έκανε εργασίες, βρέθηκε στο κενό όταν ο στύλος έσπασε.
    Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του......



    Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κολόνα της ΔΕΗ βρίσκεται σε λιοστάσι, σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το χωριό. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 8:30, μπροστά στα μάτια συναδέλφων του άτυχου άνδρα. Επρόκειτο για συνεργείο εργολαβίας που εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η κολόνα έδειχνε σάπια στη βάση της και έπεσε την ώρα που ο άτυχος εργάτης ανέβηκε σε αυτή και έκοψε κάποια καλώδια.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από ΔΕΔΔΗΕ για τον θάνατο του 41χρονου στην Αβόρανη

   Με ανακοίνωσή τους, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ, εκφράζουν τη θλίψη τους για το τραγικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στην Αβόρανη και κόστισε τη ζωή σε 41χρονο εργάτη.
Η ανακοίνωση:

     Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό ατύχημα που συνέβη σήμερα, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα περίπου 8.30 το πρωί, στην περιοχή της Αβόρανης στο Αγρίνιο και που κόστισετη ζωή σε εργαζόμενο εργολαβικού συνεργείου που εκτελούσε εργασίες στο Δίκτυο της περιοχής.
     Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο