Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η ντουλάπα του Φθινοπώρου -Τα 4 ρούχα που θα κάνουν θραύση φέτος


Η ντουλάπα του Φθινοπώρου -Τα 4 ρούχα που θα κάνουν θραύση φέτος

Μπορεί να φοράμε ακόμη τα λουλουδάτα φορέματά μας και τα τζιν σόρτς, αλλά δεν απέχει πολύ ο καιρός που η μαμά μας θα αναφωνήσει τη φράση «Φόρεσε ζακέτα».

Και επειδή, ήδη οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν αρχίσει να μας δίνουν μία γεύση για το τι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, αυτές είναι οι πιο καυτές τάσεις σύμφωνα με το Pinterest και μας αρέσουν πολύ.


Σουέντ



Το σουέντ ύφασμα θα κυριαρχήσει σε φούστες και πανωφόρια φέτος. Ειδικά το ....................
καμηλό χρώμα είναι και πάλι τάση, πράγμα λογικό αφού ταιριάζει ιδανικά με το συγκεκριμένο ύφασμα.


Μπουφάν με σχέδια





Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνη και γι΄αυτό το floral θα παραμείνει στα hot σχέδια και της επόμενης σεζόν. Μπουφάν με χρωματιστκά λουλούδια (αλλά μαύρο φόντο) είναι η πρόταση του Gucci για το φθινόπωρο.


Το τζιν παντελόνι, αλλιώς



Το τζιν παντελόνι γίνεται λίγο πιο ιδιαίτερο, ξεφεύγοντας από το κλασικό boyfriend style με τα σκισίματα. Πλέον η μόδα θέλει ένα συνονθύλευμα από σκούρο και light blue τζιν, με το αποτέλεσμα να μοιάζει πιο χειροποίητο.

  • Βελούδινα φορέματα




Είναι sexy, δεν είναι απολύτως καλοκαιρινά και αρμόζουν σε πιο επίσημες περιστάσεις. Αν αγαπάς τα βελούδινα φορέματα, τότε φρόντισε να προσθέσεις ένα στην γκαρνταρόμπα σου, πριν το κάνουν όλες μας.

  • Στρατιωτικά μποτάκια



Μπορεί να φοράς ακόμη τα σανδάλια σου, αλλά τα στρατιωτικά μποτάκια με ψηλά τα κορδόνια πρόκειται να είναι ότι πιο στιλάτο σε υπόδημα. Ο οίκος Balenciaga και Chanel πάντως έχουν προνοήσει

 http://www.bovary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο