Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: 'Μετανάστες'….


5 σχόλια:

  1. οχι ομως να φυγουμε εμεις γι αυτους.να σεβονται την χωρα που τους φιλοξενει.κ ξερω ξερω.ειμαι κ εγω ενας χρυσαυγιτης ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι εσεις οι υπερευαίσθητοι, επειδή η κοινωνία δεν αντέχει άλλο, να πάρετε από μερικούς μετανάστες στο σπίτι σας... Σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μετανάστες είναι μιάσματα και φέρνουν αρρώστιες. Θα μολύνουν τον άγιο τόπο μας. Τόσες μέρες γράφτηκαν τόσα άρθρα, τόσα σχόλια για το πόσο σημαντικό είναι να μην έρθουν. Πριν μερικά χρόνια όταν πνίγηκαν στη Ζαβερδα κάποιοι Σύριοι κάναμε πώς δεν καταλαβαίναμε. Τελικά αυτοί είμαστε οι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείξε μου ένα δακρύβρεχτο ποίημα όταν οι ισλαμιστές έσφαζαν (και σφάζουν συνέχεια) Χριστιανούς σαν τα κατσίκια λόγω θρησκείας και έκαιγαν τις εκκλησίες. Τότε δεν υπήρχε πόνος και θλίψη και η ανάγκη να τη δείξουμε δω μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ 12:28 την ρυαισθησια σου δειξε την με πραξη κι αστα αυτα. Οι λαθρομεταναστες, μαροκινοι πακιστανοι μπαγκλαντεσιανοι και αφγανοι ερχονται για ζημια μεσα. Το κορανι τους λεει θανατος και βιασμος στους απιστους. Αυτοι μεγαλωνουν με πλυση εγκεφαλου να σκοτωνουν οποιον δεν πιστευει τη θρησκεια τους. Τα εκατομμυρια χριστιανους που εχουν σκοτωσει κι ας μη τα δειχνουν τα πουλημενα ΜΜΕ, γιατι κι αυτοι στο κολπο ειναι, ποιος τους συμπονεσε? Οι αλλοι μουσουλμανοι? Σταματηστε ολοι εσεις οι ευαισθητοι δηθεν να μασατε την ιδια τσιχλα. Εχουμε καταλαβει τα σχεδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο