Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Παρατημένο το γήπεδο του Ηρακλη Αστακού



      Ένας φίλος Αγανακτισμένος, βλέποντας το παρατημένο γήπεδο του Ηρακλή Αστακού αφού το φωτογράφισε, ανέβασε τις εικόνες στο διαδίκτυο και γράφει: 
   "Για αλλού έχουμε ή βρίσκουμε. Είναι τυχαίος ο μαρασμος του Ηρακλή και του γηπέδου! ας μας πει ο ποιητής.!!!"
       Δυστυχώς η κατάσταση του γηπέδου δεν είναι ικανοποιητική. Έντονα προβλήματα ρύπανσης, ξερά χόρτα, σπασμένες πόρτες, ξεχαρβαλωμένοι πάγκοι, υποβιβάζουν την εμφάνιση του χώρου και δυσχεραίνουν τη λειτουργικότητα του.
      Το γήπεδο είναι κληρονομιά και περιουσία όλων μας και πρέπει με την αρωγή του Δήμου Ξηρομέρου, να το προστατεύσουμε και να το αναβαθμίσουμε.....








3 σχόλια:

  1. "Να το προστατεύσουμε". Είπες τη σωστή κουβέντα γιατί εμείς οι πολίτες δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία. Τα μισά να κάναμε απ' ότι κάνουμε για τα σπίτια μας, όλοι οι δημόσιοι χώροι θα ήταν στολίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>.ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΣΦΑΛΗ ΦΥΛΑΞΗ.ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΗΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ Κ.Λ.Π.ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χρήματα που έχουν πάρει τη έγιναν που πήγαν γιατί δεν φωνάζει κάνεις γι'αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο