Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Εκθειάζει τους χειρισμούς της Δημοτικής αρχής για το πόσιμο νερό στον Αστακό

Τα πολιτικά Profile δεν κτίζονται με πολιτικαντισμούς επάνω στο νερό ύδρευσης. 

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε κύριε Λιβάνη.
Θερμά Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα.
    Σας τιμά ιδιαίτερα που βλέπω, ότι αποδεχθήκατε και υλοποιήσατε τις προτάσεις μου, για να είναι κατάλληλα τα νερά της ύδρευσης.
    Μετά τα αποτελέσματα και μάλιστα από το εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάποιοι πολιτικάντηδες –λαϊκιστές, που ματαιοπονώντας προκειμένου να κτίσουνε το πολιτικό τους Profile, δεν δίσταζαν με κάθε τρόπο και συκοφαντία, να σπέρνουν την ανησυχία και τον πανικό στους πολίτες, ότι το νερό του Αστακού ήταν δήθεν ακατάλληλο διαχρονικά, που πέραν της ανησυχίας την οποία προκαλούσαν στους πολίτες δυσφημούσαν και τον Αστακό, πρέπει να κλείσουν το στοματάκι τους.!!!!  
      Εγώ φώναζα εδώ και 4 χρόνια με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός, ότι το νερό του Αστακού δεν είναι απλά κατάλληλο για πόση αλλά ότι είναι και το καλύτερο νερό του Δήμου Αστακού, αρκεί να τηρούνται ευλαβικά οι προϋποθέσεις, τις οποίες είχα θέσει.....


   Που πρώτη και κύρια είναι ο καθαρισμός των ΟΛΩΝ των δεξαμενών τουλάχιστον ΔΥΟ φορές τον χρόνο. Τα άλλα, χλωρίωση, περίφραξη δεξαμενών κλπ είναι επικουρικά. Το ΠΑΝ είναι ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ των δεξαμενών.!!!!!


 Έτσι λοιπόν μετά το αποτέλεσμα του εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο οποίο δεν φαίνεται απλά, ότι δεν υπάρχει ούτε ένας μικροοργανισμός (στην πράξη {χωρίς αυτό να υποστηρίζεται επιστημονικά}, με καλή χλωρίωση ένα νερό με περιεκτικότητα μέχρι 10 μικροοργανισμούς/ml είναι αποδεκτό), αλλά με αγωγιμότητα 937 μS/cm3 και όριο καταλληλότητας τα 2.500 μS/cm3 και επιπλέον Νιτρώδη <0 0="" 2mgr="" 50="" mgr="" span="">

     Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει αυτά με Επιστημονικό τρόπο;
    Εγώ ποτέ δεν είχα αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της Δ/νσης Υγείας, αλλά αμφισβητούσα τον ασυνείδητο τρόπο με τον οποίο κάποιοι υπάλληλοι έπαιρναν και έστελναν στα εργαστήρια τα δείγματα.
    Μετά από αυτά θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι πολιτικάντηδες – μικροπολιτικοί της πολιτικής ζωής του τόπου και κάποιοι ψευτοειδικοί της Δ/νσης Υγείας, ότι εάν τώρα δεν κλείσουν το στοματάκι τους και συνεχίσουν  να πανικοβάλουν τους πολίτες και να δυσφημούν τον Αστακό, τότε οι πολίτες θα τους σπάσουν τα κεφάλια, όπως έσπαγαν τα καινούργια μηχανήματα του Δήμου Αστακού (12 αγοράσαμε σε μια τετραετία) κάποιοι ασυνείδητοι, το χέρι των οποίων όπλιζαν κάποιοι πολιτικάντηδες, οι οποίοι  δε δίσταζαν και έβαζαν αυτούς που έσπαγαν τα αυτοκίνητα, να βάζουν και τις φωτιές στον Αστακό, με κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες (ονόματα, όταν θα γράψω το βιβλίο και θα τα πω ΟΛΑ).
    Εγώ πάντως, εάν θα ήθελα να κάνω Αντιπολίτευση (πράγμα που δεν επιθυμώ, αφού δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, ως Πρώην Δημάρχου ), θα ανέβαζα κάθε ημέρα ένα θέμα με φωτογραφίες και με δύο λέξεις μόνο και ερωτηματικό: Σωστό ή Λάθος;
      Έτσι λοιπόν όταν εγώ έκανα το καθήκον από την ποιότητα του νερού, μέχρι τα μεγάλα έργα, τις αθλητικές και πολιτιστικές  υποδομές, τα θέματα καθημερινότητας και την συντήρηση των αγροτικών δρόμων μέχρι την πιο απομεμακρυσμένη στάνη, στους οποίους δεν πήγαινε άνετα ένα αγροτικό αυτοκίνητο, αλλά κα μία Jaguar, η όποια είναι πολύ χαμηλό αυτοκίνητο, δεν σκόπευα  να  σκύψω το κεφάλι και να  έχω το στόμα μου κλειστό...

Μετά από αυτά και πάλι συγχαρητήρια  και σε σας κύριε Αντιδήμαρχε, αλλά και στον Δήμαρχο.  
Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό στα θέματα της ποιότητας  του πόσιμου νερού και εγώ προσωπικά θα είμαι δίπλα σας. Γιατί θα πρέπει να ξέρετε ότι: Το φυλάξασθαι τ' αγαθά, χαλεπώτερον του κτήσασθαι εστί.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού.






15 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ.ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον κ.Στάικο και θα πω τούτο για τους δύο προηγούμενους ανώνυμους ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ.
    Αντί να κάτσετε όλοι μαζί και να βοηθήσετε τον τόπο μας τουριστικά με διάφορους τρόπους, εσεις τον λασπώνετε....
    ΜΑΥΡΙΑΚΑΣ ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε 10.45 μ.μ
    Είσαι ένας κοινός συκοφάντης. Όχι μόνο δεν έβρισα κανέναν για τις λάμπες , αλλά ξεχνάς ότι ήμουν εκείνος , ο οποίος άλλαξα όλες τις λάμπες στο χωριό( όπως και σε όλα τα χωριά ) ,από τις μικρές κωλοφωτιές με κίτρινες λάμπες Νατρίου και λάμπει από μακριά όλο το χωριό . Ξεχνάς την ασφαλτόστρωση του δρόμου Αφράπμελα προς Πηγάδια , το γήπεδο 5χ5 , το Λαογραφικό Μουσείο και πολλά μικρά έργα , με αποτέλεσμα την αγάπη και την λατρεία όλων των κατοίκων του Αγραμπέλου .
    Λίγη ντροπή λοιπόν . Έχει και η υπομονή τα όριά της.
    Και εσύ κύριε 10.46 μ.μ
    Πόνεσες από την ολοκληρωμένη – τεκμηριωμένη επιστημονικά τοποθέτησή μου - ανάρτησή μου και πετάς την μπάλα στην εξέδρα . Βλέπεις πονάνε οι αλήθειες. Όσο για τις αγκαλιές αλλού αυτά. Ούτε στήριξα τον κύριο Γαλούνη , ούτε έχει ανάγκη την στήριξή μου.
    Την αλήθεια ρε , που έλεγε και ο μεγάλος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος σε μια ωραία του ταινία .
    Υ.Γ
    Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS μετά από αυτά σας παρακαλώ, εάν έχετε την καλοσύνη ,να αναρτήσετε και τις φωτογραφίες, που σας έστειλα
    Περαστικά σας .!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος
    Πρώην Δήμαρχος Αστακού.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλές οι μετρήσεις και τα συναφή άλλα με το καφεδάκι το νεράκι πάντα εμφιαλωμένο, αφού είναι πεντακάθαρο και το καλύτερο στον δήμο για να σας δω να πίνεται από την βρύση

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα όλα καλά και αγία αυτά που λέτε και δείχνετε. Ο αγωγός που έρχεται το νερό είναι φουλ αμίαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταικο αφου ειναι πεντακαθαρο το νερου του σστακου γιατι δεν πινουμε απο την βρυση;Βαλε εσυ αμιαντου σωληνες και ελα να το πιουμε μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.53πμ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΝΕΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝΑΙ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΥΦΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 22-06 ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!!!!!
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΕΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατρε θελω να σε δω να πινεις στην παραλια οταν απολαυανεις το καφε σου το τσαγακι σου κ.λ.π και εναωποτηρακι νερο βρυσης για ολη την καλοκαιρινη σεζον.Μετα θα σε ακολουθησουμε και εμεις γιατι πρωτα πινουν αυτοι που εφτιαξαν το νερο και μετα οι Δημοτες.Δωσε λοιπον το εναυσμα και εμεις θα τρεξουμε σε δε αλλη περιπτωση καλα κρασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χωρις νερο ολοι μερα γυρισαμε απο την δουλεια μας κ ουτε μπανιο δεν μπορουμε να κανουμε αμανννν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατρε με πια αδια εφτιαξες το πιγαδη αλαμπρα διπλα σε λιμναζοντα νερα του ποταμιου;Ποσο καθαρο ειναι αυτο το νερο και με πια εγκρηση το ριχνεται στη δεξαμενη;Να λοιπον γιατι εκθιαζης τον Λιβανη .Για να καληφθουν οι δηκες σου ανομιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ
    ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΔΟΞΑΣΤΕΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντε λοιπον μετα από αυτά τα ωραια κειμενακια να ερθει ξενος στον αστακο για διακοπες!!!!!! Μυτικας παλαιρος κασος καλαμος βοντσα κλπ αυτές είναι οι επιλογες..Καλα δεν υπαρχει άλλος τροπος να λυσετε τις διαφορες σας , πρεπει μεσα από τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης να γινετε αυτό ; Ελπιαζω να μην ειστε επαγγελματιες εσεις που γραφετε γιατι τοτε το εγκλημα είναι διπλο---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο