Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Κοιμηθείτε ήσυχοι. Δεν θα έρθουν. Πνιγήκανε….

      Με αφορμή το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Πάλαιρο, ένας ευαίσθητος φίλος από την Κατούνα μας έστειλε εικόνες σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα της κοινωνίας, μιας κοινωνίας εχθρικής και αφιλόξενης όσον αφορά τη στέγαση των Προσφύγων. 
Μας γράφει: 

   Βλέπω την αδιαφορία και την αρνητικότητα των Ξηρομεριτών και στεναχωριέμαι.. Που είναι η ανθρωπιά μας στους πρόσφυγες; Που είναι η ευαισθησία μας στα θύματα του πολέμου; Που είναι το ενδιαφέρον μας για τον συνάνθρωπο μας; 
    Αντί να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας (στέγη) στους ξεριζωμένους αυτούς ανθρώπους, καταφέραμε και δηλητηριάσαμε την κοινωνία μας, με μίσος για τους πρόσφυγες.
    Τόσο πολύ γρήγορα ξεχάσαμε τη Ξηρομερίτικη φιλοξενία για την οποία ήμασταν περήφανοι;  Όλη η Ελλάδα μέχρι στιγμής ξεχωρίζει σε όλο τον κόσμο για τα αισθήματα και τη στάση τους απέναντι στους πονεμένους και ξεριζωμένους  συνανθρώπους μας, ενώ εμείς συνεχίζουμε να ενισχύουμε την ξενοφοβική στάση της κοινωνίας μας.
       Τελικά τα καταφέραμε, τόπε και ο Δήμαρχος ότι όλοι μαζί ενωμένοι πετύχαμε μια μεγάλη νίκη (στους ανήμπορους και άρρωστους πρόσφυγες) και δεν θα δημιουργηθεί hot spot στην Πάλαιρο. Και τώρα για να εξιλεωθούμε ας πεταχτούμε να  πάμε κάνα πακέτο Μακαρόνια ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες για να μας δει και ο κόσμος…..

ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΕΣ Ο ΤΟΠΟΣ

........................
Αφιερωμένο σε όλους τους "θρησκευόμενους" που κάνουν τους μακρύς σταυρούς, αλλά τους «βρωμάνε» οι πρόσφυγες….

……….

Ελαφριά η συνείδηση που μας σκεπάζει….
ΠΑΛΑΙΡΟΣ 15/11/2013: Στο τελευταίο φονικό ναυάγιο αδέρφια ήταν τα 4 παιδάκια που πνίγηκαν μαζί με τον πατέρα τους στην τραγωδία ανοιχτά της Παλαίρου - Συνολικά 12 μετανάστες νεκροί.  Ας κοιμηθούμε όλοι ήσυχα, έτσι και αλλιώς δεν πνίγηκαν τα δικά μας παιδιά, ούτε πόνεσαν οι δικοί μας άνθρωποι….

.................

      Ακούστε το θρήνο της μάνας στο ναυάγιο της Παλαίρου θα σας φύγει η ψυχή… Ανείπωτος κι απερίγραπτος ο πόνος που νοιώθει η ΜΑΝΑ για τον χαμό του σπλάχνου της. ... Κι όμως καμία ευαισθησία στον πόνο της μάνας λες και η αξία έχει μόνο εθνικότητα…. Γαμώ την Ευρώπη σας….

                                                  ΒΙΝΤΕΟ
..................

ΧΑΡΕΙΤΕ  ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 
ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΕΚΟΡ ΣΑΣ. ΠΝΙΓΗΚΑΝ….

37 σχόλια:

  1. μπραβο ρε φιλε

    χιλια μπραβο

    μας ξεντοπιασες

    εστω εσυ

    εστω ενας..

    τωρα ντρεπομαι λιγωτερο για τον τοπο μου

    σ ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελπιζω τουλαχιστον ο τόπος σου να ειναι περηφανος για σενα.

      Διαγραφή
  2. Να έρθουν να δουλεύουν τσάμπα στα χωράφια μας. Τα παιδιά μας θα πάνε Αθήνα να δουλέψουν. Αν βέβαια δεν πληρώνονται θα φταίει ο Χατζηπετρης και θα παρακαλέσουμε τον βουλευτή να μας τον βάλει στο Δημόσιο.

    Εμείς εδώ μπορεί να κάνουμε και καμιά δουλειά με κανένα δουλεμπορικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θύματα πολέμου ή αρνησιπάτριδες;
    Αν γνώριζες πόσοι επικίνδυνοι ακραίοι πέρασαν από τη χωρα στην ΕΕ και το κίνδυνο αλλοίωσης των κοινωνιών από κάτι διαφορετικό της κουλτούρας μας, αν σκεφτείς σε ποια κατάσταση βρίσκεται η Ελλάδα και οι Έλληνες, που δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά της, τα προβλήματα που δημιούργησαν στα σύνορα και την ασθενική οικονομία μας, αν σκεφτείς οτί το έργο έχει φορτωθεί το στρατευμένο παιδί σου και τόσα άλλα, τα περισσότερα άσχημα. Τους δεχθήκαμε με προοπτική να πάνε σε χώρες της ΕΕ και η αλληλεγγύη μας σαν λαός εξαντλήθηκε. Φτάνει πιά η σκπέκουλα με το δράμα των λαθρομεταναστών, προσφύγων και κάθε λογής παράνομα εισερχόμενο στη χώρα μας. Ώρα να κοιτάξουμε καιι α παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τριάδα αυτή Αποστολάκης- Τσακάλης - Τάκουλας μαζί με το Γαλούνη και το Κατσαμπίρη έφεραν τα σκουπίδια της Ηλείας και ετοιμάζονται να φέρουν τα σκουπίδια της Λευκάδας. Τα σκουπίδια έχουν κονόμα και μάλιστα μεγάλη. Οι πρόσφυγες είναι εξαθλιωμένοι. Με αυτούς θα ασχολούμαστε; Αν είχαν χρήματα τότε θα τους έφερναν ειδικά οι παραπάνω συν το Μπαλάφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι είναι ευαίσθητοι να τους μαζέψουν στα σπίτια τους, να κοιμούνται παρέα,δεν θα φύγουμε εμείς για να μείνουν αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο <> που έγραψε το κείμενο να μας πεί πόσους λιποτάχτες Σύρους και πόσους
    Πακιστανούς/Αυγανούς κλπ φιλοξενεί στο σπίτι του σαν <> που είναι. Ασ μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, όλοι υτοι που δηθεν ειναι φιλάνθρωποι, απο μακριαα βεβαια, και μόνο στα λόγια, ειναι ικανοι να διώξουν τους έλληνες απο την Ελλαδα και να την ΄δωσουν στους λαθρομεταναστες εισβολείς. Ο ρόλος τους είναι πολύ συγκεκριμένος και ανθελληνικος: ειναι φίλοι ακομα και με τους ισλαμοφασίστες, αρκεί να χαθεί η Ελλάδα! Δεν θα τους περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την ευαισθησία Σου φιλέ από την κάτουνα να την κρατήσει για πάρτη σου όχι για το σύνολο του νομού μας.. Αν είσαι τόσο ευαίσθητος ανέβα στην αθήνα πάρε 10 15 20 και Βάλτους στην αποθήκη σου να τους ταΐζεις... τη φιλοξενία την έδειξαν και οι νησιώτες και τώρα τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό έχουν βάλει λουκέτο ακόμα και στο παραθυράκι από το μπάνιο κλέβουν ζώα κάνουν βόλτες μία η ώρα το βράδυ μέσα στα χωριά και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο..Θες φιλε από την κατούνα να κοιμάσαι και δεκαπέντε είκοσι άτομα να κάνουν βόλτα στο χωριό και να μην αφήνουν τίποτε όρθιο... Γιατί αν τους πάρεις θα έρθει η μέρα που θα κάνει σκοπέτο έξω από το σπίτι σου.. Την ευαισθησία σου να μην την βγάζεις δημόσια κράτησε την για πάρτη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρνησιπάτριδες???χαχαχαχαχ.εσυ ακομα πιστευεις πως αν γινει πολεμος οι Ελληνες θα παρουν ολοι τα οπλα!!!!τοσο γελασμενος εισαι!οι μισοι Ελληνες θα φυγουν οπως κανουν οι μεταναστες τωρα!και δεν μπορεις να αναγκασεις κανεναν να πολεμησει και να ρισκαρει τη ζωη του και της οικογενειας του για εναν πολεμο που δεν τον εχει προκαλεσει καν αυτος.Α, και κατι αλλο, η αλληλεγγυη στον συνανθρωπο δεν σταματαει ποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με νοιάζει τι θα κανουν οι υπόλοιποι Έλληνες....προτιμώ να έχω πρότυπο τον Λεωνίδα παρά τον Εφιάλτη καταλαβες κύριε Νεοέλληνα;

      Διαγραφή
  9. Οι έμποροι ναρκωτικών που μοιράζουν τη πραμάτεια τους κάτω από τη μύτη σας δεν σας ενοχλούν Φαρασαίοι υποκριτές; Η τριάδα αυτή και όλοι οι τωρινοί δημοτικοί σύμβουλοι Παλαίρου κατέστρεψαν το τόπο μας. Οι άθλιοι Αγγλοι με τις γνωστές αθλιότητες τους στη Πάλαιρο δεν σας ενοχλούν άθλιοι αυτοδιοικητικοί; Οι δουλέμποροι που δρουν ανενόχλητοι στη Πάλαιρο και Πογωνιά δεν τους βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσυ που βαζεις της φωνες της μανας που πνιγηκαν τα παιδια της απο ποια ΜΚΟ εισαι? Δεχομαστε ολοι οι Ελληνες οτι ενα εικοσι τις εκατο ειναι προσφυγες πολεμου και τκυς βοηθησαμε με τους παραπανω. Οι υπολοιποι ογδοντα τις εκατο που ειναι αφγανοι, πακιστανοι, μαροκινοι και απο μπαγκλαντες εχουν κι αυτοι πολεμο και δεν το ξεραμε? Και για ποιο μελλον μιλας ρε φιλε με ολα αυτα που γραφεις? Υπαρχει μελλον στην Ελλαδα? Σε μια κατεστραμενη οικονομια που φευγουν τα δικα μας παιδια, οι επιστημονες μας? Δηθεν σας πηρε ο πονος και οι υπολοιποι ειναι ρατσιστες? Το κρατος δε θα μπορεσει να τους ταισει για πολυ και τοτε θα σκοτωσουν για ενα κομματι ψωμι. Για τους Ελληνες που πεινανε δεν αναφερες ποτε τιποτα εσυ ο ευαισθητος, δεν εκανες κανενα αφιερωμα για τους πεινασμενους της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λόγοι μεν ρητορος, έργα δε αλεκτορος. Τους γνωρίζουμε καλά αυτούς τους "ευαίσθητους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά μας τα λες αυτα βρισκόμενος και σκεπτόμενος κατω από τον πλάτανο, στην πλατεία του χωριού σου, μακρυά από το προβλημα...μακάρι να υπήρχαν οι προδιαγραφές να φιλοξενηθούν ολοι, μακάρΙ να μην γινόταν πόλεμος και αυτοί να φεύγουν από τον τόπο τους...πολλα ΜΑΚΑΡΙ και ΑΝ..... βέβαια θα μπορούσαν να μείνουν και στην γειτονικη Τουρκία, αλλα αυτό ειναι άλλο θέμα...έφυγαν από την Χώρα τουςΣ, ναι πρόσφυγες, όμως το να ταξιδέψεις από 10 χώρες για να πας εκει που νομιζεις οτι θα περάσεις καλυτερα, αυτό δεν ειναι προσφυγιά, αυτό ειναι λαθρομεταναστευση, γιατι καμια Χώρα, δεν ειναι υποχρεωμένη να δεχθεί τόσες χιλιάδες παράνομων μεταναστών, επειδη αυτοί απλα ετσι το θέλησαν. Επαναλαμβάνω, παλι θα σώζονταν, αν έμεναν Τουρκία, αλλα θέλουμε Ευρωπας βλέπεις.
    Πραγματικά εύχομαι όπως παρουσιάσες τα λόγια του Χριστού και τα αποστηθισες, να διαβασεις και τα υπόλοιπα που ανέφερε στην διδασκαλία του και κυρίως το "Μην κρίνετε ίνα μην κριθητε"....
    Εκτος βεβαια αν αυτο το άρθρο ήταν αφορμή να σταξεις το φαρμάκι σου για τους "θρησκευόμενους" όπως τους αναφερεις ειρωνικά, για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους.
    Οι λαθρομετανάστες προφανως έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή αλλα αυτη η εισβολή που έγινε είναι μακράν των δυνατοτήτων που εχει αυτη η Χώρα για να τους υποδεχθεί και να τους φιλοξενήσει. Τώρα για το ποιοί από αυτούς ειναι από Συρία ή από άλλες άσχετες Χώρες και ποιοί ειναι οι σκοποί τους, είναι άλλο θέμα.
    Τελος, περιμένουνε να μας δώσεις το καλό παράδειγμα και μεθαύριο να φιλοξενησεις μερικούς μετανάστες στο σπιτι σου, ΟΧΙ για κανέναν άλλο λόγο, απλα για να αποδείξεις αφενος μεν, πόσο φιλόξενος εισαι, αφετέρου δε οτι οι "θρησκευόμενοι" ειναι υποκριτές, σύμφωνα με όσα αναφέρεις στο άρθρο σου.
    Άντε να δουμε κ λίγη φιλεσπλαχνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τάκουλα ο προκάτοχος σου Πρόεδρος της Παλαίρου ο γνωστός Θανασάκης πριν γίνει Πρόεδρος ήταν υπάλληλος στην επιχείρηση του ξαδέρφου του Τσακάλη, αφού υπήρξε τρόφιμος του Δημαρχείου επί οκταετία τώρα κουρεύει πρόβατα αντί αμοιβής. Ο προφίλιας ξέρεις που βρίσκεται Τάκουλα; Αυτά θα πάθεις και σύ. Οι δύο άλλοι της τριάδας τα κονόμησαν ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο ποια μ.κ.ο. εισαι φιλε; απο αυτους που παιρνουν 20ευρω τον προσφυγα; η απο καποιους αλλους;ειλικρινα λυπαμαι και για την ερτ στην κρατικη σου τηλεοραση οι 11 στις 10 λεξεις ειναι προσφυγας δεν ακους κατι αλλο. Καταντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσεις οι συριζαιοι γιατι δεν τους παιρνετε σπιτι σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορούμε να δείξουμε τα δόντια μας στους κατατρεγμένους. Το ίδιο άλλωστε έγινε στην Ελλάδα όταν ήρθαν το 1922 οι Μικρασιατες. Οι Τουρκόσποροι όπως τους αποκαλούσαν πολλοί ντόπιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί κόβετε τα σχόλια φωστήρες της συντακτικής ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θολοκουλτουριαραιοι και λαθρολαγνοι σας βαρεθήκαμε και εσάς και τις "φιλανθρωπες" απόψεις σας. Φάτε στην μάπα, δυστυχως και εμείς οι υπόλοιποι, την πολυπολιστιμικη κοινωνία που σας υποσχέθηκε ο εθνικός παραμυθάς ηγέτης σας, ναι αυτός που είχε αυταπάτες και μην ασχολείστε με τους υπολοίπους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πατριώτη διάβασα το άρθρο σου και κλαίω…. Απορώ που πήγε η ανθρωπιά και η αγάπη από τους συμπατριώτες μου. Συγνώμη στους πρόσφυγες για όσα δεν πρόλαβα να κάνω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σίγουρα το άρθρο σας ενόχλησε. Σας είδα να φωνάζετε με πάθος, να ουρλιάζετε και να ωρύεστε για να μην έρθουν οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες. Δεν σας είδα όμως ποτέ να ξεσηκώνεστε με το ίδιο σθένος για άλλα θέματα που μας αφορούν. Για την υποβάθμιση της πόλης, για ΧΥΤΑ, για βιολογικό, για τις πυρκαγιές, για τα σκουπίδια που έρχονται από τον Πύργο, για τους απαραδέκτους δρόμους, για την εγκληματικότητα κ.α.
    Κανέναν αγώνα δεν είδα εκεί.
    O καθένας το σπιτάκι του, το αμαξάκι του και να είναι πιο καλά από τον γείτονα.
    Τωρα ουρλιάζετε πως θα σας βιάσουν και θα σας κλέψουν οι πρόσφυγες; Και αναρωτιέμαι, για όλους αυτούς που τόσα χρόνια κλέβουν την ποιότητα και τη ζωή του τόπου μας, που μας ήπιαν το μεδούλι, τι κάνατε;

    Εντάξει μη φοβάστε. Δεν θάρθουνε οι «εχθροί». Δεν θάρθουν οι βρωμιάρηδες πρόσφυγες στην πόλη μας για να μας χαλάσουν τη μόστρα στις παραλίες… Πνίγηκαν από τα ουρλιαχτά μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς 5.03, πες μας τι ψήφισες στις εκλογές και ασε τα κηρύγματα... αν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ, απλα ξεκινα με ένα συγνωμη για το λάθος σου και έπειτα αν θες να κατηγορείς κάποιον ξεκινα από το κόμμα που ψήφισες, καθόσον αυτοι ηταν που προσκαλεσαν ΟΛΟΥΣ αυτούς τους πρόσφυγες στην Ελλαδα μας, χωρίς να έχουν ιδέα με το τι θα ερχόταν αντιμέτωποι, όντας και απροετοίμαστοι....μαλλον ειχαν και εκει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ απ'οτι φαίνεται. Αν πέρασει το σχόλιο από την λογοκρισία του Ξηρομεροnews και δημοσιευθεί, περιμενω απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν περιμενα καλυτερα σχολια απο ατομα που εδωσαν ψηφους σε ανθρωπους σαν τον αποστολακη και τον γαλουνη,οταν ο αποστολακης και ο γαλουνης σας φερνουν σκουπιδια ειστςι κοτες λυρατες,οταν ο αποστολακης και ο γαλουνης σας ξεφτιλισουν που δεν σας υπολογιζουν ολοι κοτες παλι...οταν αγγλοι σας κατουρανε τις αυλες κοτες για λιγα ευρα,οταν αλλοι πολιτισμενοι ευρωπαιοι σας χεζουν παλι σκυβεται το κεφαλι για λογα ευρα,πειτε μου ψευτοκουλτουριαρηδες πατριωτες,πειτε μου εσεις συγχρονοι απογονοι του λεωνιδα που αν ζουσε οι μισοι θα γινοσασταβ εφιαλτες,ποσοι απο τους προγονους μας ήταν και ποσοι απο τους συγγενεις μας ειναι εξω;οι αλλες χωρες πως τους υποδεχτηκαν;πειτε μου εσεις που τηρητε ηθη κ εθιμα...χριστιανοι...ο κυριος χριστος οταν μιλουσε κ ελεγε αγαπατε αλληλους ξεχωρισε τους συριους;οταν ο ιησους ελγε ο εχων δυο χιτωνες να δινει τον εναν;τι κανετε γιαυτο;κυριοι νεοελληνες απογονοι του ανθιμου ειστε γνησιοι αυτο ειναι το μονο σιγουρο,συνεχιστε να ψηφίζετε γαλουνη αποστολακη και υψωνετε το αναστημα σας σε κανεναν ταλαιπωρο.ντρεπομαι να σας αποκαλεσω συνανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο και μονο που για σενα σημείο αναφοράς και αντίληψης για τα πράγματα ειναι η ψήφος στον Αποστολάκη ή τον Γαλουνη η οποιονδήποτε άλλο, δειχνει το περιορισμένο πρίσμα με.το οποιο έχεις αντίληψη για την πραγματικοτητα.... προφανως και έχεις αντίληψη άντε ΜΕΧΡΙ και δύο μέτρα περα από την αυλή του σπιτιού σου....ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνετ δηλαδη κ η τηλεόραση για να εχεις την δυνατότητα να εχεις και μια εικόνα του τι γίνεται στον έξω κόσμο και ποιες ειναι οι απειλές που αντιμετωπιζουν ΣΗΜΕΡΑ οι κοινωνίες, αν και κάτι μου λέει οτι έχεις μείνει στον Λεωνίδα ή οτι άλλο θυμάσαι από το σχολείο. Παντως ειναι κατήγοροι οτι για να απαντήσεις μπήκες στον κόπο και απομνημονευσες κάτι από τα Ιερο Ευαγγέλιο. Θα σου συνιστούσα μιας και έκανες την αρχη, να διαβασεις όλη την Καινή Διαθήκη, έπειτα να διαβάσεις ένα βιβλίο, μπορώ να σου συστήσω καποιο, που να συγκρίνει πχ το τι πρεσβεύει το Ισλάμ σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό. Μαλλον ετσι θα έπαιρνες μια μυρωδιά για το τι συμβαίνει γυρω σου. Να σου υπενθυμίσω οτι ο Χριστός ειπε επισης και το "μη κρίνετε ίνα μη κριθειτε"... ετσι για να το εχεις κατά νου....

      Διαγραφή
  23. Το Τσακάλη ενοχλούν οι πρόσφυγες και δεν τους θέλει. Τους Ρουμάνους που δουλεύουν στην επιχείρηση του ανασφάλιστοι τους θέλει. Αίσχος και πάλι αίσχος υποκριτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς 8.53,
    ασε τα επιχειρηματα από τον Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή και την αριστερή προπαγάνδα.....
    Οι άλλες χώρες αγαπητέ, όταν δεχόταν Ελληνες μετανάστες και γενικα κάθε μετανάστη, κατέγραψαν μέχρι και το που κατουρουσαν με το συμπάθειο γιατί ηταν Κρατη, όχι καφενεια σαν το δικο μας. Πιο σοφό θα ηταν να κατηγορείς την κυβέρνηση τσίρκο που έχουμε που πριν από λιγο καιρο, όντας τελειως απροετοίμαστη, μαλλον γιατί είχε αυταπάτες, προσκαλουσε τους απανταχού πρόσφυγες ανά τον κόσμο να έρθουν στην ομορφη Ελλάδα...ΘΥΜΑΣΑΙ τους αλλοδαπούς που λιαζονταν στην Ομόνοια;
    Μολις άρχισαν να καταφθανουν τα καραβάνια γιατί τα τζιμανια της κυβέρνησης τους εταζαν χαρτιά και ευκολη προσβαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδαν οτι πλεον δεν ηταν διαχειρισιμος τόσος μεγάλος όγκος μεταναστών με αποτέλεσμα να υποχρεώνουν ανετοιμες τοπικές κοινωνιες να δεχθούν καραβάνια προσφύγων- λαθρομεταναστων χωρις τις στοιχειώδεις υποδομές. Οι άλλες χώρες, που ειναι Κράτη, έκλεισαν τα σύνορά τους γιατι ο δικός μας, νόμιζε οτι θα εκβίαζε τους Ευρωπαίους με τους προσφυγες, για να βρει λυση στο οικονομικό πρόβλημα. Μολις οι Ευρωπαίοι έκλεισαν τα σύνορα, μείναμε με τους λαθρομεταναστες να κοιταζόμαστε. Οποτε αγαπητέ, αν θες να συχτηρισεις κάποιον ξέρεις προς τα πού να απευθυνθείς κ μην τα βαζεις με τους απλούς Ελληνες που απλα αγαπάνε τον τόπο τους, όπως ΕΜΑΘΑΝ τόσα χρόνια κ ίσα ίσα ειναι παραπάνω από απλα φιλόξενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν, είναι ευρέως γνωστό ότι το Τουρκικό παρακράτος κινούσε τους πρόσφυγες από τα παράλια. Επίσης είναι γνωστό ότι στην Τουρκία υπάρχουν εδώ και μερικά χρόνια εκατομμύρια Σύριοι σε δομές φιλοξενίας ή ελεύθεροι. Καμιά σχέση δηλαδή με την πολιτική της Ελλάδας. Μάλλον θέμα Τουρκίας ΕΕ μπορεί να είναι. Επίσης αν νομίζεις ότι αγαπάς την Ελλάδα επειδή μισείς και φοβάσαι κάθε τι ξένο δεν έχω να πω κάτι. Για τα κράτη που λες στην Γερμανία παρέχουν δωρεάν μαθήματα Γερμανικών. Όσο για το κλείσιμο των συνόρων είναι παραμύθι (πέρα από λάθος). Τα θαλάσσια σύνορα είναι αδύνατον να κλείσουν. Μόνο να ανεβάσουν την τιμή μεταφοράς και να πνίγουν λίγοι ακόμα από τους χιλιάδες που έχουν πνιγεί.


      Διαγραφή
    2. Σωστά όλα αυτά . Αλλά για να είμαστε δίκαιοι σου φταίει η τωρινη κυβέρνηση που δεν υπήρχαν υποδομές καταγραφής κτλ?? 20 χρόνια παίρνουμε λεφτά για κατασκευή και συντήρηση των Hot spot.. τι κάνανε? ? Τπτ

      Διαγραφή
    3. Προς ανώνυμο 12.02..
      αυτα που έγραψες τα θεωρείς επιχειρηματα;

      Διαγραφή
  25. Αφου σχολιαζετε...βαλτε κ ονομα να δουμε αν εχετε θαρρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ντροπη να υπερασπιζεσε το σπιτι σου ντροπη να υπερασπιζεσε τα δικαιωματα σου ντροπη να θελεις το καλο των παιδιων σου ντροπη ολα νροπη,,,,γιατι ?αυτος που εγραψε και υπερασπιζετε με τοσο μεγαλο σθενος τα δικαιωματα των προσφυγων ,του εχω μια πολυ καλη προταση να γινει εθελοντης και να μετακομισει στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΥΡΙΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ και οπου αλλου θελει να δειξει την φιλεσπραχνια του και την συμπαρασταση του σε αυτον τον λαο.Του ευχομαι απο τα βαθη της καρδια μου μα πετυχει τον σκοπο του εκει οχι εδω.Καλη επυτιχια σε εσας που γραφετε αυτα τα αθλια λογια περιμενοντας απο εμας να λυπηθουμε να στεναχορηθουμε να κλαψουμε μπερδευοντας και τη θρ
    ησκεια μας μεσα σε ολο αυτο το παραμυθι που θελετε να περασετε σε καποιες μεριδες ανθρωπων.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑς ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥς ΕΣΕΙς ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗς ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑς ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΛΛΛΛΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγω αυτο που διακρινω ειναι ενας εμφυλιος πολεμος που εχει ως οπλο τη γλωσα κι οχι τα οπλα. Το ιδιο γινεται και με τους πολιτικους που δεν καθοντε ολοι μαζι να βρουν μια λιση για την ερμη τη πατριδα. Το οτι εχουμε υποθηκευτει για εναν αιωνα σας απασχολει καθολου? Μονο κοκορομαχειες να γινονται απο τους παντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ευτυχώς που υπάρχουν και φωνές υπέρ του αδυνάτου. Ευτυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φταιει ο συριζα που ανοιξε καποτε τα συνορα ο σαμαρας?φταιει η σημερινη κυβερνηση που κανεις απο τους ευρωπαιους εταιρους δεν σεβαστηκε την συνθηκη σενγκεν?ολες οι κυβερνησεις που περασαν σε εκαναν αυτο που σαι σημερα,ο φτωοχος συγγγενεις της ε.ε...μιας ε.ε που μεταφραζει νομους οπως θελει,εφαρμοζει συνθηκες οπως την βολευει.οσο για τα αρπαχτηκα μαλλον βολεμενα ανθρωποειδες που επεσαν να με φανε...επειδη επικαλεστηκα τα θεια ,ενα εχω να πω...για να βολευτειτε εσεις ανθρωπακια καταστρεψατε το μελλον το δικο μας,το μελλον των νεων..μας στελνετε σας συγχρονους σκλαβους στην μαμα ε.ε για δουλεια η δουλια....ανθρωπακια που κρεμεται απο τα βρακια αδιστακτων πολιτικαντιδων που η μονη σας γνωμη ειναι το τι θα πει ο αυτιας ο ευαγγελατος και ο καθε πληρωμενος τσατσος.10.17 και 10.33....θα ηθελα να μαθω ταυτοτητα σας μονο και μονο για να δω ποσο βολεμενοι ειστε εσεις και τα κοντινα σας προσωπα.αθλια ανθρωποειδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο