Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Στην Παλαιομάνινα λαθροϋλοτόμοι έκοψαν αιωνόβιες βελανιδιές


Δεν έχει τέλος η λαθροϋλοτομία στο δάσος της Βελανιδιάς στο Ξηρόμερο! 

      Μπορεί να καλοκαίριασε για τα καλά, όμως οι αδίστακτοι λαθροϋλοτόμοι συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο, στο βελανιδόδασος Ξηρομέρου. 
      Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τραβήχθηκαν σήμερα το πρωί στην Παλαιομάνινα (Δασαρχείο Μεσολογγίου) και αποδεικνύουν ότι η δράση των παρανόμων δεν έχει εποχή, ότι έχουν μετατρέψει το δάσος σε ξέφραγο αμπέλι και ανενόχλητοι χειμώνα καλοκαίρι αλωνίζουν......... 



      Αιωνόβιες βελανιδιές λεηλατημένες, από τα αλυσοπρίονα των λαθροξυλάδων και το μοναδικό δάσος κινδυνεύει με αφανισμό.
   ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να επέμβει άμεσα το δασαρχείο Μεσολογγίου για να μην καταστραφεί αυτό το υπέροχο και όμορφο δάσος που αποτελείται στην πλειοψηφία του από την Ήμερη ή Βασιλική Βελανιδιά και που είναι το τελευταίο εναπομείναν μεγάλο δάσος στην Ελλάδα με το συγκεκριμένο είδος βελανιδιάς.


2 σχόλια:

  1. Αν θέλουν μπορούν να τους σταματήσουν εδώ και τώρα να κάνει παρέμβαση το μπουρδελο που λέγετε κράτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΨΩΜΙ Η ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΗ ΚΑΙ ΛΑΔΟΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο