Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ανακοίνωσε (9) εννέα προσλήψεις και προσέλαβε (8) οκτώ!!

To χάσαμε το μέτρημα...

    Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε το Κέντρο Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, στην απόφαση για την πρόσληψη (9) εννέα ατόμων που ανήρτησε στο Διαύγεια.
    Ανοίγοντας το αρχείο, έκπληκτοι διαπιστώσαμε ενω αποφασίζει την πρόσληψη εννέα (9) ατόμων, τελικά περιλαμβάνει (κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει) μόνο (8) οκτώ άτομα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

         Όπως καταλαβαίνετε, το ανωτέρω αποτελεί απίστευτη προχειρότητα και προφανώς πρόκειται για παράλειψη που δείχνει ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. 
     Και γι’ αυτό έχουν σοβαρή ευθύνη τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους. Γιατί τέτοιου είδους παραλείψεις που είναι πρωτοφανείς δεν νοούνται...
       Να τονίσουμε ότι κανένας μέχρι τώρα δεν το έχει πάρει χαμπάρι ώστε να διορθώσει τη διοικητική πράξη. Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην ακυρωθεί η απόφαση και να βρεθεί στον «αέρα» η λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.
    Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα η ρήση ότι: Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ....






3 σχόλια:

  1. Ο κ Παντελής έχει κάνει πολύ χειρότερα. Δυστυχώς ο Δήμαρχος και κάποιοι σοβαροί δημοτικοί σύμβουλοι τον ανέχονται. Θα τους βουλιάξει όλους μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το θέμα; οτι δεν άφησαν υποψήφιο τους εκλεγμένο ή όχι να τον έχουνε τακτοποιήσει δεν σας λέει κάτι; Ύστερα απο τα χυτα, συμβάσεις μαύρες στα δημαρχεία ήρθαν και στα διμηνα. Αξιοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ έχει κάνει εικονικές προμήθειες και εικονικές αναθέσεις έργων δεκάδων χιλιάδων ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο