Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Αποκάλυψη: Πάνω από 177.000 € οι δαπάνες για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Όργιο σπατάλης με απευθείας αναθέσεις!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απο ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Τα 177.000 ευρώ για την αγορά του χωραφιού στη Κατούνα να πληρώσουν αυτοί που πήραν την απόφαση και αυτοί που τα εισέπραξαν. 

     Φτάνει κύριοι της πλειοψηφίας, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τη πολιτική των απευθείας αναθέσεων. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Σεβαστείτε το Δημόσιο χρήμα. Μεγάλο τμήμα των Δημοτών έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Που ζείτε;
Αντιπολίτευση υπάρχει στο Δήμο μας;

Αγαπητοί Αναγνώστες
   Έχω επισκεφτεί πολλές φορές όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και έχω πλήρη εικόνα. Τα συμπεράσματα  μου τα έχω βγάλει. Σας καλώ αφού δείτε το πακτωλό χρημάτων που πήγαν σε πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις και δείτε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
    Δεν είναι τυχαίο που διάλεξα τις δαπάνες για τη συντήρηση και επισκευή  των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Είναι ξεκάθαρη εικόνα πως λειτουργεί η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου υπό τη καθοδήγηση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. Έχω  πλήρη εικόνα των χρημάτων που και πως ξοδεύτηκαν επί Δημαρχίας κ. Αποστολάκη. Δυστυχώς την αποτυχημένη πολιτική των κ. Σολδάτου-κ. Φερεντίνου ακολουθεί  ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η δημοτική του ομάδα.
      Οι δαπάνες αυτές έγιναν το χρονικό διάστημα που είναι Δήμαρχος ο κ. Αποστολάκης δηλαδή από 1- 9-2014 μέχρι σήμερα. Οι δαπάνες αυτές έγιναν με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων από το Δήμαρχο κ Αποστολάκη Γεώργιο ως προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και του Προέδρου του Κέντρου  Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Αποστολάκη Παντελή........



       Στην Οικονομική Επιτροπή μετέχουν από τη πλειοψηφία, ως τακτικά μέλη  τέσσερα από το πρώην Δήμο Ανακτορίου,  ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, ο κ. Πάντας, ο κ. Ασπρογέρακας, ο κ. Σώζος και ένας από το πρώην Δήμο Μεδεώνος ο κ. Στούπας. Από το πρώην Δήμο Παλαίρου δεν υπάρχει κανένα τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Επιεικώς πολιτικά απαράδεκτο. 
    Μεγάλη πολιτική ευθύνη έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας της Παλαίρου. Από τη μείζονα αντιπολίτευση ο κ. Κασόλας και ο κ. Λιάπης.  Συνολικά έξι μέλη από το πρώην Δήμο Ανακτορίου, ένα μέλος από τον πρώην Δήμο Μεδεώνος και κανένα μέλος από τον πρώην Δήμο Παλαίρου.

         Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Μέριμνας από την πλειοψηφία μετέχουν τρείς Δημοτικοί Σύμβουλοι από το πρώην Δήμο Ανακτορίου ο κ. Αποστολάκης Παντελής, ο κ. Τραυλός και η κα Πανταζή, κανένας από τη πλειοψηφία από τους πρώην Δήμους Παλαίρου και Μεδεώνος. Επιεικώς πολιτικά απαράδεκτο. Μεγάλη πολιτική ευθύνη έχει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας του πρώην Δήμου Παλαίρου και του πρώην Δήμου Μεδεώνος.
     Επίσης από τη μειοψηφία μετέχει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεροκωστόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Μπουμπούλη. Ας σημειωθεί ότι οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας απουσιάζουν συχνά από τις συνεδριάσεις του ΔΣ. 
     Συμμετέχει στο ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας ως εκπρόσωπος των εργαζομένων η κ Αντωνίου- Αντωνάκη Ρομπίνη και επίσης μέλος του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας είναι και ο κ Κουτιβής Ευάγγελος που και αυτός απουσιάζει συχνά.

    Θα  παρουσιάσουμε τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής με τον αύξοντα αριθμό, το ποσό και την αιτιολογία δαπάνης.

Αρχίζουμε από τη Δημοτική Ενότητα Ανακτορίου:
ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
 ΔΑΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΕ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΓΗΠΕΔΟ ΘΥΡΡΕΙΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Επομένως για τη ΔΕ Ανακτορίου έχουμε συνολικά:
29.902,93+ 17.310,99 + 21.592,48 + 3073,77 + 4.327,73 + 723,02 + 2.332,98= 79.263,90
..................................................................

Προχωρούμε στη Δημοτική Ενότητα Παλαίρου:

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕ ΠΑΛΑΙΡΟΥ: 
1.230 +9.920 =11.150 €  
  ..................................................................

Κλείνουμε με τη Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΤΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΥΦΟΥ

Επομένως συνολικά για τη Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος έχουμε:
4480,85+3331,26+1230= 9.042,11 €
.............................................................

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: 
Σειρά έχουν οι δαπάνες για γήπεδα χωρίς να προσδιορίζεται πόλη ή χωριό.
Γιατί άραγε; Οι Αρμόδιοι ξέρουν. Ρωτήστε τους σας παρακαλώ:

 ΣΥΝΟΛΟ 63.248 €
..............................................
     Τέλος έχουμε δαπάνες για προμήθεια Αθλητικού υλικού όπως μπάλες, δίχτυα, στεφάνια, φιλέ κλπ.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
 ΣΥΝΟΛΟ 14.971,9 €
...................................................

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


       Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο σήμερα. Πολλά θα γράψω στη ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο, τον επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και θα δημοσιεύσω την  Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ............


25 σχόλια:

  1. Να χαίρεστε στη Κατούνα τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Στούπα που θα έφτιαχνε το γήπεδο σας από το Μάη. Βλέπετε που σας έλεγαν ψέματα στο Συμβούλιο, οτι δεν έχουν λεφτά. Τα λεφτά οι Αποστολάκηδες τα πήγαν στο πρώην Δήμο Ανακτορίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά έχουμε τέτοια αναλυτική ενημέρωση. Κώστα καλή δύναμη και μη μασάς. Προχώρα και βγάλτα στην επιφάνεια όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλάκα είναι πως αν όλα αυά τα υλικά τα έπαιρνε καποιος μόνος του (σαν ιδιώτης), θα του στοίχιζαν το 60%. ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ!
    Αυτό ποτέ δε κατάλαβα γιατί συμβαίνει...
    Πάντως πέρα από τη πλάκα, το πρόβλημα δεν είναι ότι ξοδεύουμε, αλλά ότι δε σεβόμαστε αυτά που φτιάχνουμε και τα καταστρέφουμε, οπότε άντε ξανά-μανά ξαναξοδεύουμε σε αδιαφανείς συντηρήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αίσχος και ντροπή σας. Εισαγγελέας δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ολα αυτα..εδω και καιρο τα διαβαζουμε στην συγκεκριμένη Ιστοσελίδα. Για απευθείας αναθεσεις..Και για μεγαλη σπαταλη Δημοσίου χρήματος. Κατα την αποψη του Κυρίου Τριαντακωσταντη ολες αυτες οι δαπάνες ειναι παράνομες και καταχρηστικες. Εγω θα πω τουτο.Εισαγγελέας δεν υπάρχει; Γιατι ολα αυτα τα στοιχεία ο κύριος Τριαντακωσταντης δεν τα παραδίδει στον εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί λέει ψέματα 5:47

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία παροιμία αγαπητέ συνδημότη 5:47 λέει : Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Έχουν γνώση, αποφασιστικότητα και θάρρος οι φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βέβαιο είναι ότι στη Κατούνα στο συμβούλιο όλοι της πλειοψηφίας και ο Δήμαρχος είπαν ψέματα ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Τα λεφτά πήγαν στη Βόνιτσα και μας το κρύψανε. Αν και δεν τον ψήφισα τον Τριαντακωνσταντή, μας είπε την αλήθεια παρότι δεν τον άφηναν να μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω μια απορια.Γιατί λενε πως ο δήμος μας είναι χρεωκοπημενος; Διαβάζοντας κατα καιρούς τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις βλεπω να περναν απο το Ταμείο του δήμου μας εκατομμύρια ευρω.Ο κυριος Τριαντακωσταντης αφου έχει το θάρρος και τα δημοσιεύει να έχει το θάρρος να τα δώσει στον εισαγγελέα. Γιατί δεν το κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί που θεωρούν ότι τα στοιχεία που ανακοίνωσα στο άρθρο μου είναι ψεύτικα να βγουν επώνυμα να το πουν και τη Δευτέρα να με πάνε στον Εισαγγελέα.
    Τους καλώ και τους προκαλώ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΩΣΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε Κωστα !
    Εμεις ολοι μας δημαρχοι και μη δημαρχοι
    οταν θελουμε ν' αγορασουμε κατι :
    μια τηλεοραση ενα ψυγειο μια κουζινα ενα υπολογιστη ,
    παμε και ριχνουμε μια ματια σε τιμες σε δυο-τρια καταστηματα
    μηπως και εξοικονομησουμε κατι 20 , 50 , 100 ευρω
    δεν τα πεταμε τα ρημαδια τα ευρω
    ετσι δεν ειναι Κωστα ?
    καλη συνεχεια και δυναμη στον ωραιο και δικαιο αγωνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ 6:30 κάποιες ενέργειες γίνονται και δεν δημοσιεύονται οποτεδήποτε. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρία Πανταζή Αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας και σεις κ Πάντα Αντιδήμαρχος και γεωπόνος πιστεύετε στα αλήθεια ότι χρειάζονταν τόσα λιπάσματα ο Δήμος για τα γήπεδα του; Πιστεύετε ότι για το αντλιοστάσιο του γηπέδου της Βόνιτσας έγιναν πραγματικά αυτές οι δαπάνες; Δύο παραδείγματα που βγάζουν μάτι. Είναι προφανές ότι είναι εικονικά. Που πήγαν όμως τα λεφτά των Δημοτών; Ως γνωστό το μέλι είναι γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θύμιο, επί των ημερών σου θυμάσαι ποιος σε κατηγορούσε και με το ψευδώνυμο Νέρωνας έγραφε σε τοπική εφημερίδα για υπερτιμολογήσεις. Τις δαπάνες αυτές τις δέχεσαι ότι τις είχε ανάγκη ο Δήμος σε διάστημα 21 μηνών; Θα ζητήσεις εξηγήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στρατηγέ και δημοτικέ σύμβουλε κ Γερωκοστόπουτλε και σεις κ Μπουμπούλη με ποιο δικαίωμα δεν πηγαίνετε στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας και αφήνετε το κ Παντελή να κατασπαταλά στη καλύτερη περίπτωση -υπάρχει και η χειρότερη- με αυτό τον προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τζεφριέ Βασίλη Δημοτικέ Σύμβουλε, δέχεσαι ότι πολλές από τις δαπάνες αυτές αθροιστικά ανά κατηγορία σε διάστημα 21 μηνών είναι σύμφωνες με τη λογική; Αν όχι, τι προτίθεσαι να κάνεις; Θα καλύψεις τις αμαρτίες του Παντελή, της Πανταζή και του Τραυλού; Σε ψήφισα και τα καφενεία βουίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας παρουμε λοιπον Κωστα τα στοιχεία που δημισιευεις ως αληθινα..Γιατι να σε παει καποιος αλλος στον εισαγγελέα και δεν πας απο μονος σου; Για να δουμε κι εμεις οι απλοι πολίτες αν είναι αλήθεια η ψεματα ολα αυτα. Τοτε ποιος είναι ο σκοπός σου που τα βγαζεις ολα δημόσια; Αν είναι καποιος που πρέπει να παει καποιος στον εισαγγελέα εισαι εσυ που εχεις ολα αυτα τα στοιχεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 3.29 τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα . Όπως είναι και αυτά που κόπηκαν από 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 έως 31ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΑ ΘΥΜΙΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tα παπαγαλάκια των οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων καθώς και οι τρόφιμοι του Δημαρχείου που έβριζαν και απειλούσαν το Κώστα εξαφανίστηκαν. Κώστα τους γελοιοποίησες. Μη μασάς , ανακοινώσετε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δήμαρχε Αποστολάκη Γεώργιε- Θεόδωρε και Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπια Θεόδωρε εδώ το μέλι είναι γλυκό και πάρα πολύ. Βρείτε ποιος ή ποιοι κρατούσαν τις κουτάλες. Διαφορετικά ........... και σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το να υποβάλλεις μήνυση κοστίζει 100 ευρώ το παράβολο, ασε που αν δςν μπορεις να υποστηρίξεις τα όσα ισχυριζεσαι, μπορεί να φας καμια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, να σου ζητάνε έπειτα τίποτα αποζημιώσεις και πιάσε το αυγό και κουρευτο....ποιος εχει ορεξη να τρέχει με τετοια, τέτοιο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εισαγγελέας υπάρχει. Η αντιπολίτευση που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με διάφορους τρόπους αναγνωρίζεται τον ανιδιοτελή, χρονοβόρο για μένα, κοπιαστικό και από τη τσέπη μου χρηματοδοτούμενο αγώνα. Μου δίνεται θάρρος και ταυτόχρονα η εμπιστοσύνη σας με δεσμεύει να συνεχίσω.

    Ευχαριστώ τις εφημερίδες και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες που δημοσιεύουν τα άρθρα μου.

    Δεσμεύομαι ότι με τη συμπλήρωση της διετίας αυτής της δημαρχιακής περιόδου θα έχετε πληροφορηθεί όλες τις δαπάνες που έγιναν από 1-9-2014 και μετά.

    Δεσμεύομαι εκεί που θα υπάρξει και δυστυχώς υπάρχει, ίχνος κακοδιαχείρισης τα στοιχεία τα έστειλα-θα τα στείλω ,εκεί που πρέπει.

    'Εχω πλήρη εικόνα ανά τομέα και συνολικά όλων των δαπανών.

    Αν αυτά που διαβάσατε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου σας φάνηκαν υπερβολικά ποιοτικά και ποσοτικά , αυτά που θα μάθετε στη συνέχεια θα σας ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ.

    Φτάνει κύριοι της Δημοτικής πλειοψηφίας. Σεβαστείτε το Δημόσιο χρήμα και αφήστε στην άκρη τις πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις.

    Κάντε αδιάβλητους διαγωνισμούς και προχωρήστε άμεσα στη δημιουργία Δημοτικής Εταιρείας και Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Πρασίνου.

    Αυτό είναι το συμφέρον των Δημοτών που δοκιμάζονται (πλην ελαχίστων) από τη πρωτόγνωρη κρίση , εν καιρώ ειρήνης.

    Τη Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 θα δημοσιεύσω την ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο