Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Β΄ΤΟΠΙΚΟ play-out: Έγινε και αυτό.. Έχασε το Αρχοντοχώρι απο το Παναιτώλιο με το ίδιο σκόρ και τα μπαράζ επαναλαμβάνονται για τρίτη φορά!!

   
Δεν καταθέτουν τα όπλα και οι 3 ομάδες (Αρχοντοχώρι, Παναιτώλιο και Παλαιοπαναγιά) και αρνούνται να υποβιβαστούν.

       Σήμερα ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου κέρδισε με 2 – 1 τον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου και στέλνει ξανα την υπόθεση παραμονή σε μπαράζ για τρίτη φορά.. οπότε οι ομάδες των μπαράζ θα αγωνιστούν ξανά από την αρχή. 
      Στα πρώτα μπαράζ τα τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα με σκορ 1 – 1, ενώ στα δεύτερα η κάθε ομάδα πέτυχε από μία νίκη με σκορ 2 – 1. 
    Έτσι Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, Ολυμπιακός Παναιτωλίου και Α.Ο. Αρχοντοχωρίου θα μπουν ξανά στην κλήρωση των αγώνων την ερχόμενη Τρίτη και θα ξαναπαίξουν από την αρχή. 
     Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η σύγχυση που υπήρχε μεταξύ των παραγόντων και τους πάγκους των δύο ομάδων μετά την επίτευξη του δεύτερου γκόλ του Παναιτωλίου, σχετικά με τον κανονισμό, και αν η επίτευξη ενός ακόμη γκόλ θα μπορούσε να δώσει την παραμονή στον Ολυμπιακό απο σήμερα............



Το μάτς:
     Η ομάδα του Παναιτωλίου ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς μόλις στο πέμπτο λεπτό με κεφαλιά του Μάκου που ήταν και σκόρ ημιχρόνου.
    Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Αρχοντοχωρίου ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48′ με σκόρερ τον Λύτρα που εκμεταλεύτηκε λανθασμένη απόκρουση της άμυνας και με πλασέ απο το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φρούτζου.
   Απο το 70′ οι δύο ομάδες συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε αρχικά ο Καλλιμάνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα και στην ίδια φάση δέχθηκε απευθείας κόκκινη και ο Παντής για φραστικό διαπληκτισμό με φιλάθλους.
    Στο 76′ εκτέλεση φάουλ απο τον Γκορόγια και γέμισμα στην περιοχή ο Στάικος με πλάτη στο τέρμα και γυριστή κεφαλιά δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Συνθέσεις:
Α.Ο Αρχοντοχωρίου: 
Κουντούρης, Καυμενάκης, Φραγκογιάννης, Κρίθημος, Μούρτος, Παβέλης, Λύτρας, Κρίθημος Σ (80′ Καρκάσης) Αποστολάκης, Καλλιμάνης, Λαδάς.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου: Φρούτζος, Μπουκουβάλας (78′ Λιαμέτης), Κακούρης (64′ Κωστής) Γαλάνης, Γκορόγιας, Καζάκος (88′ Ρήγας), Διαμαντής, Παντής, Στάικος, Μάκος, Νταλάκος.

Πηγή: http://www.agrinio24.com/archives/93746

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο