Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Πάνε τσάμπα και οι γλάστρες… Συνεχίζουν να παρκάρουν στο παραλιακό της ΒΟΝΙΤΣΑΣ!



ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Μία εικόνα.... χίλιες λέξεις

 Τι κι αν ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας τοποθέτησε μεταλλικές γλάστρες κατά μήκος της παραλίας προκειμένου να εμποδίζεται η παράνομη στάθμευση οχημάτων; Τι κι αν τοποθέτησε μπάρες για την αποτροπή της στάθμευσης στο παραλιακό δρόμο της Βόνιτσας;
   Κι όμως... Οδηγός Αγροτικού με ιδιαίτερο θράσος στάθμευσε παράνομα ακόμα κι επάνω στο Πεζόδρομο, αδιαφορώντας για τα μέτρα που πήρε ο Δήμος και ανάγκασε τους πεζούς να ακροβατούν στην άκρη του δρόμου με κίνδυνο να βρεθούν στη θάλασσα. 
    Έτσι λοιπόν συνέβη προχθές και αποτύπωσε στο φωτογραφικό του φακό αναγνώστης και τις οποίες ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.......



         Πρέπει να στηλιτεύσουμε την κάκιστη νοοτροπία μερικών οδηγών που μεταβαίνουν στη παραλία της Βόνιτσας παρκάρουν όπου βρουν, κατά προτίμηση έξω από καφετέριες η μπαράκια που θέλουν να πιουν το καφέ τους και γράφουν στα παλιά μου υποδήματα νόμους και ηθικούς κανόνες και είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο συνάνθρωπο, στη κοινωνία και στο περιβάλλον.
       Η απλή λογική όλων των ανθρώπων λέει ότι ο πεζόδρομος είναι για τους πεζούς και όχι για τα αυτοκίνητα και σε όλο τον κόσμο η στάθμευση αυτοκινήτου πάνω σε πεζοδρόμιο είναι παράνομη και τιμωρείται από το νόμο. Καιρός είναι ο Δήμος σε συνεργασία με το Α.Τ. Βόνιτσας να ξεκινήσουν την επιβολή προστίμων στους παραβάτες για να αποφεύγεται το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης  και να δημιουργηθούν συνθήκες ασφαλούς διέλευσης πεζών επάνω στο πεζόδρομο….




13 σχόλια:

  1. Τα γιδια παραμένουν γιδια! Άνθρωποι δεν γίνονται με το ζόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε κατσαπλιάς βάζει το αυτοκίνητο εκεί που πιστέυει ότι τον βολεύει. Ορνια γενήθηκαν και μπούφοι θα πεθάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΓΛΑΣΤΡΟΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!ΤΖΑΜΠΑ ΕΞΟΔΑ(ΜΠΑΡΕΣ-ΓΛΑΣΤΡΕΣ-ΚΑΓΚΕΛΑ) ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΚΑΜΜΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΔΗΜΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Σολωνας και το σκεπαστρο του ανηκουν κατα τον δημαρχο στο λιμενικο ταμειο.Το παρκαρισμα,οι μπαρες,οι γλαστρες,στον δημο.Μοιαζουμε για αφρικανοι υπηκοοι σου κυριε Δημαρχε;Σαν δεν ντρεποσαστε......φερεντινε,Κασολα,Λιαπη υπαρχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έχουν επισημάνει και άλλοι σχολιαστές σε προηγούμενες ανάρτηση για το θέμα των γλαστρών, κάποια δίποδα ζώα αγνοούν επιδεικτικά τα δικαιώματα εμάς των πεζών και καβαλάνε την παραλία σαν να μην τρέχει τίποτε!!

    Μπροστά από το αγροτικό υπάρχει και ένα ασημί αυτοκίνητο όπως φαίνεται και στην φωτογραφία όπου έχει καβαλήσει κατά το ήμισυ την παραλία.

    Είναι επιβεβλημένο να σηκωθούν οι μπάρες από τις 10 ή 12 το μεσημέρι και να παραμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

    Οποίος θέλει καφετέριες ας πηγαίνει με τα ποδαράκια του , δεν θα του πέσει η μύτη.
    Ενναλακτικά να πηγαίνει από την χώρα στο παρκιγκ για να βλέπει και τα θαυμαστά έργα του δημάρχου που σακάτεψε κυπαρίσσια και ευκάλυπτους για να τους δόσει τροφή στην πασχαλιάτικη φωτιά.

    Αυτό το χάλι δεν πρέπει να υπάρχει σε άλλο μέρος της Ελλάδας.
    Μόνη λύση σε μελλοντικό ανασχεδιασμό της τοπικής αυτοδιοίκησης να προσαρτηθεί η Βόνιτσα στην Λευκάδα ή στην Πρέβεζα για να απαλλαγούμε από την επικίνδυνα άχρηστη δημοτική αρχή.

    Είθε να έρθει εκείνη η ημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεμπροστιασμα στους κατσαπλιαδες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Τι να πω, του ήταν δύσκολο του κατσαπλια συγχωριανού μας να αφήσει την αγροτικαταρα του μόλις 50 μέτρα παραπερα στο πάρκινγκ και να παει με τα ποδαράκια του να πιεί την καφεδαρα του;
    Δηλαδη ο Ελληναράς, θέλεις βρουρδουλα πάνω από το κεφάλι του, δηλαδη χωροφύλακα κ πρόστιμο; Δεν μπορει να λεοτουργησειι αλλιώς; θα μου πεις αν τον γραψει η Αστυνομία, θα παει μυξοκλαιγοντας στον Δήμαρχο, τον οποίο Δημαρχο για να του την σβήσει. Αποτέλεσμα; Ο κατσαπλιας που βλέπετε και που στην φωτο απεικονίζονται ολοι οι κατσαπλιαδες της περιοχής, να συνεχισειι ανενόχλητος να παρκάρει όπου θελει. Δεν υπάρχει σωτηρία λεμεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φταίει ο καθε δημαρχος ανεξαρτητα απο πολιτικη θεση, αν ο άλλος είναι γιδι και από το σπίτι του δεν έχει τη στοιχειώδη παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν τους γράφουν απλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Να τους κραζετε όπου τους βρισκετε αυτούς τους κατσαπλιαδες. Να τους προβάλετε δημόσια μπας και βάλουν μυαλο. Δεν καταλαβαίνουν διαφορετικά οι κατσαπλιαδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ουτε με ευγένεια, ουτε με παρακάλια. Μονο με κράξιμο. Και μετά μου λες να αναπτυχθεί ο τόπος; Πώς; Με τέτοιους δημότες που δεν μπορούν να κανουν τα αυτονόητα; Μεχρι εκει είμαστε δυστυχώς, Γληγορακης, πρατινες, αγραπνιες, μηδένικη συμμόρφωση με κανόνες κυκλοφορίας και στάθμευσης..... δεν ειναι καλυτερη η κατάσταση στον κεντρικό δρόμο όπου ο καθένας παρκάρει όπως και όπου γουστάρει... Δυστυχως αυτα ειναι τα δείγματα γραφής της Βόνιτσας. Μετά μην περιμένετε ανάπτυξη κύριοι κατσαπλιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:52 εσυ εισαι κατσαπλιασ και μεγαλοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τους γράψει η αστυνομία ο δήμαρχος σωστά έπραξε και πήραν αυτή την απόφαση αλλά άμα ο άλλος ειναι απολίτιστος δεν αλλάζει καιρός να μπει σειρά σε όλα τα χωριαγισ ανηφορηστε και κατουνα γιατί και κει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΑΝΕ ΕΤΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΚΑΡΑΝΕ ΕΤΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο