Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Απάντηση του Παναγιώτη Στάϊκου στον Γιάννη Τριανταφυλλάκη για το περιστατικό στο Κέντρο Υγείας Αστακού

       Πριν λίγο ως ιστοχώρος δημοσιεύσαμε την επιστολή καταγγελία του Γιατρού Παναγιώτη Στάϊκου και την απάντηση του Γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη. 
Τώρα ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος απάντησε....
    Καθαρά για λόγους δεοντολογίας δημοσιεύουμε και την απάντηση του Γιατρού Παναγιώτη Στάϊκου. Αλλά μέχρι εκεί....
   Θεωρούμε άδικο, η οργή να στρέφεται ενάντια σε μια Γιατρό, η οποία εργάζεται σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες και δεν φέρει καμία μα καμία ευθύνη για την λειτουργία και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα λόγω έλλειψης οδηγού για τις διακομιδές των ασθενών στο Κέντρο Υγείας Αστακού. 

Ξανά σβήστηκε το όνομα της Γιατρού το οποίο αναγράφονταν στο παρακάτω κείμενο, διότι κάτι τέτοιο το θεωρούμε ανεπίτρεπτο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ: Η απάντησή μου στην υποτιμητική παρέμβαση προς το πρόσωπο μου στον κύριο Τριανταφυλλάκη.

Αγαπητέ μου συνάδελφε και φίλε Γιάννη
     Εγώ να δεις πόσο θλίβομαι για την κοινωνική και ανθρώπινη αναλγησία, η οποία επεδείχθη  χθες χάριν  της τυπολατρίας.
    Εγώ  ποτέ στην σταδιοδρομία μου ως Γιατρού δεν λειτούργησα με νοοτροπίες σιναφιού. Και αυτές οι νοοτροπίες σιναφιού των Δικηγόρων, των Μηχανικών, των Γιατρών, του Φωτόπουλου της ΔΕΗ, του Μπαλοσόπουλου των ΟΤΑ και άλλων είναι που φέρανε την Χώρα σε αυτά  τα χάλια.
     Είναι δικαίωμα σου να υπερασπιστείς την κυρία .........
   Δεν είναι δικαίωμά σου όμως, να μας λες ότι μας κάνει χάρη, που έρχεται όπως και άλλοι Γιατροί και κάνουν εφημερίες  στο Κ.Υ. Αστακού, γιατί απλούστατα είναι υποχρεωμένη από την Υπηρεσία της. Στους ασθενείς οι Γιατροί δεν κάνουν χάρη, αλλά τους υπηρετούν με σεβασμό, αγάπη και αυταπάρνηση.!!!!
  Τι από αυτά έκανε η κυρία ...... σε έναν ασθενή με διάτρηση στομάχου, ο οποίος ήταν κάθιδρος και κάτωχρος από τον πόνο.!!!!............

  
Καλέ μου φίλε Γιάννη
      Καλά πιστεύεις, ότι επάνω στην ένταση του περιστατικού παρασύρθηκα ή έχω τόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, που θα έσπαγα το Ιατρικό Απόρρητο και μου μιλάς εμένα για ηθικές, κοινωνικές και ποινικές, απειλώντας μάλιστα και τα τοπικά blogs  ότι αφιλτράριστα έκαναν την ανάρτηση του κειμένου μου. Δεν νομίζεις ότι αυτό είναι μια έμμεση προσβολή προς το πρόσωπό μου;
       Σαφώς είχα την έγκριση  του ασθενή,της γυναίκας του και του αδελφού του, οι οποίοι ήταν εξοργισμένοι  με την κυρία ...............
      Εγώ όταν πήγαινα να πάρω το ασθενοφόρο, γνώριζα πολύ καλά τις όποιες Αστικές ή Ποινικές ευθύνες προέκυπταν,από ότι  μπορούσε να συμβεί και ήμουν απόλυτα έτοιμος να υποστώ τις όποιες κυρώσεις, τις οποίες όμως έβαζα σε  δεύτερη μοίρα μπροστά στην ζωή του ασθενή.!!!

Φίλε Γιάννη,
    Πάντα πίστευα  ότι οι επιστήμονες και πολύ περισσότερο, όσοι έχουν διατελέσει δημόσια πρόσωπα, όταν κάνουν λάθος, πρέπει να ζητούν συγνώμη. Όμως όταν κάνουν λάθος και όχι: "κερατάδες και δαρμένοι".  

Αγαπητέ μου Γιάννη,
Έχεις το  δικαίωμα σου να υπερασπιστείς την κυρία ........
Δεν έχεις το δικαίωμα να μου ζητάς να της ζητήσω συγνώμη, από την στιγμή  που ούτε την έβρισα ή την συκοφάντησα ή άσκησα λεκτική ή σωματική βία εναντίον της, ενώ εκείνη με τις φωνές της άσκησε λεκτική βία εναντίον μου και μπαίνοντας μπροστά μου για να με εμποδίσει, ήταν έτοιμη να ασκήσει και σωματική βία, προκειμένου  να μην πάρω τα κλειδιά του Ασθενοφόρου . Το μόνο που είχε δικαίωμα να κάνει, ήταν  να καλέσει την Αστυνομία . Εκεί δεν ήταν ούτε για Χωροφύλακας ή Εισαγγελέας.
    Αν υπάρχει κάποιος  Φίλε Γιάννη, ο οποίος  πρέπει να ζητήσει συγνώμη, αυτός δεν είναι άλλος από την κυρία ............ .
    Με τι μούτρα αλήθεια θα  αντικρύσει στον Αστακό τον κύριο ........ η κυρία ..........;

Αγαπητέ μου Γιάννη με σοκάρεις όταν λες επί λέξει: Τι θα πρόσφερε τα ασθενοφόρο στο συγκεκριμένο περιστατικό; Και εάν αυτή η  οξεία κοιλία δεν ήταν διάτρηση και ήταν μια μεγάλη εμβολή εντέρου και ο ασθενής  σοκαριζόταν μέσα στο VAN  και πέθαινε, τότε τι πα γινόταν (στο Νοσοκομείο μπήκε η διάγνωση της διάτρησης με την ακτινογραφία κοιλίας);           Τότε να βγάλετε μια ανακοίνωση όλες οι οξείες κοιλίες και τα εμφράγματα να μεταφέρονται με τα αγροτικά, αφού το ασθενοφόρο δεν προσφέρει και πολλά .  
      Όλα όσα είπες, που πολλά ήταν προσβλητικά προς εμένα  κρατάω μόνο το πάρα κάτω.
     Εάν όπως λες επί λέξει: Συμφωνώ  ότι η ανθρώπινη υγεία και οι ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα (νόμους, κανόνες, διλλήματα…), εγώ σε ερωτώ; Τι πάρα πάνω ή πάρα κάτω έκανα, από  αυτό πού  λες, ότι πιστεύεις ως Υπέρτατη Αρχή.!!!!!
      Και επειδή και εγώ πιστεύω βαθειά σε αυτή την Υπέρτατη αρχή, σου δηλώνω, πώς αν  στο  μέλλον υπάρξει ανάλογο περιστατικό, εγώ θα το πάρω το ασθενοφόρο  και εσείς φροντίσετε, αν τα καταφέρετε, να  με δείρετε . Θα είναι  τιμή μου να με δείρετε για ένα τέτοιο περιστατικό.
      Τα άλλα περί συστράτευσης, μαζικών κινητοποιήσεων των φορέων  και των κατοίκων, θα μου επιτρέψεις να τα χαρακτηρίσω, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, αφού το  ξέρεις πολύ καλά πως σε όλη την Ελλάδα τα ίδια χάλια συμβαίνουν και θα πρέπει να λειτουργήσουμε με ότι έχουμε και με την υπέρ προσπάθεια κάποιων.

Αγαπητέ μου Φίλε Γιάννη
  Εγώ δεν ζητώ από σένα να μου ζητήσεις συγνώμη, για τα όποια μειωτικά προς το πρόσωπό μου υπήρχαν στην παρέμβασή σου.
     Θέλω όμως από εσένα που πιστεύω, ότι εκτός από Άριστος Γιατρός, με υψηλό αίσθημα ευθύνης επιτέλεσης του καθήκοντος, διαθέτεις και ήθος, αλτρουισμό, ουμανισμό, έχοντας παράλληλα  ψυχή και κότσια την επόμενη φορά , που θα υπάρξει ανάλογο να το πάρεις εσύ το Ασθενοφόρο. Εσύ. Εσύ.Εσύ.!!!
Αφού και εγώ στην ηλικία σου το είχα πάρει πολλές φορές.!!!

Αστακός  21/5/2015
Ευχαριστώ για την φιλοξενία  
Παναγιώτης Στάϊκος

12 σχόλια:

  1. Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS εγώ δεν έριξα πουθενά και ποτέ ευθύνη στην Γιατρό που εφημέρευε ,γιατί δεν υπήρχε οδηγός στην βάρδια ,ούτε την έκρινα ως επιστήμονα , ούτε την κάλεσε κανένας να δώσει εντολή σε εμένα να πάρω το Ασθενοφόρο και να το οδηγήσω. Απλά είπα τα πράγματα που συνέβησαν με το όνομά τους και τον τρόπο που αντέδρασε, όταν πήγα να πάρω το κλειδί , έχοντας την έγκριση του ασθενούς και της οικογένειας του για την δημοσιοποίηση των ονομάτων , οι οποίοι ήταν οργισμένοι μαζί της .
    Και εάν αισθάνεται, ότι κάτι το οποίο ανέφερα προς το πρόσωπου της ήταν υβριστικό ή συκοφαντικό, δεν έχει παρά να που κάνει μήνυση , στην οποία θα καλέσει ως μάρτυρα κατηγορίας εναντίον μου τον κύριο Τριανταφυλλάκη και εγώ ως μάρτυρες υπεράσπισης τον ασθενή , την γυναίκα του και τον αδερφό του και εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος .
    Εάν αισθάνεται περήφανη για τα όσα συνέβησαν τότε μπράβο της.
    Φαντάζεσθε στην θέση αυτού του ασθενή να ήταν ο Δωρητής του Ασθενοφόρου και Πρώην Δήμαρχος; Θα έκανε το ίδιο ; Θα είχε πολύ γέλιο .!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Π. ΣΤΑΙΚΟΣ !
    ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Σταικο,

    όπως γνωρίζεις λείπω στην Αθήνα γιατί έδωσα εξετάσεις για να πάρω το πτυχίο του βελονισμού. Όπως επίσης γνωρίζεις πέρυσι έκανα γραπτή καταγγελία στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου για τη μη ασφαλή εφημέρευση του Κέντρου Υγείας Αστακού όπου ανάφερα και το πρόβλημα της έλλειψης ασθενοφόρου, καταγγελία που δημοσιεύτηκε και στο Βήμα της Κυριακής κι έφτασε μέχρι τη Βουλή
    http://www.docmed.gr/apokaliptiki-anafora-pros-ton-isangelea-gia-to-k-i-astakou/
    Το φθινόπωρο εκλήθη και έδωσα ένορκη κατάθεση στα Δικαστήρια Μεσολογγίου όπου ανέφερα συγκεκριμένα περιστατικά με προεξάρχον, το θάνατο μοτοσυκλετιστή σε τροχαίο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Ή ΑΛΛΟΥ, εκτός από το ενδιαφέρον των τοπικών blogs.
    Στην ιατρική μου σταδιοδρομία μία από τις αρχές που έχω είναι ο σεβασμός προς τους αρχαιότερους γιατρούς. Όπως ξέρεις τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τον κ. Ζούλα και σε σένα γιατί κρατήσατε ουσιαστικά μόνοι σας την υγεία στο Ξηρόμερο τόσα χρόνια σώζοντας δεκάδες ζωές. Βέβαια θα το παραδεχτείς ότι κι εμείς έχουμε κρατήσει με νύχια και με δόντια ανοιχτό το Κέντρο Υγείας και το δουλεύουμε πιστεύω αρκετά καλά, έχοντας σώσει ανθρώπινες ζωές. Κι αυτό γιατι ανάμεσα στο Γιάννη, στη Χαρα και σε μένα υπάρχει απεριόριστος σεβασμός και συνεργασία.

    Αναφέροντας όλα τα παραπάνω, δυστυχώς ο μόνος επιεικής χαρακτηρισμός για το λίβελο που εξαπέλυσες εναντίον της συναδέλφου, είναι ότι επρόκειτο για επίθεση αήθη, απαράδεκτη, γεμάτη ανακρίβειες, καταπατώντας την ιατρική δεοντολογία και πιθανόν φθάνοντας στη συκοφαντική δυσφήμηση. Δυστυχώς σε αυτή σου την επίθεση βρήκες την αφελή συνεργασία ενός μικρού blog που τη δημοσίευσε. Δεν είναι τυχαίο πως τα μεγάλα τοπικά blogs δε τη δημοσιεύσαν. Επίθεση αήθη που στρεφόταν εναντίον μιας άξιας συναδέλφου και μητέρας, που αφήνει τη μικρή κορούλα της και έρχεται εδώ και πολλά χρόνια να εφημερεύσει στον Αστακό απλήρωτη, πληρώνοντας πολλές φορές τη βενζίνη από την τσέπη της κι έχοντας σώσει ανθρώπους. Και ξέρεις γιατί έρχεται; Όχι γιατί είναι υποχρεωμένη (λείπεις πολλά χρόνια από το ΕΣΥ, μην αναφέρεις ανακρίβειες), αλλά γιατι σε μας επικρατεί καλό κλιμα κι έρχεται και βοηθάει, κρατώντας το κέντρο υγείας ανοιχτό, ώστε ο άρρωστος να βρίσκει γιατρό. Αλήθεια - και το λέω χωρίς ειρωνία - αν δεν ήταν γυναικα και ξένη, θα εξαπέλυες τέτοιους χαρακτηρισμούς; Δεν μπορω να καταλάβω άλλωστε γιατί δε μετέφερες τον ασθενή με το δικό σου αυτοκίνητο όπως έχουμε πράξει και οι δύο κατά το παρελθόν;

    Δε μακρηγορώ άλλο. Με κάλυψε εξάλλου η απάντηση του Γιάννη Τριανταφυλλάκη με την οποία συμφωνώ σε κάθε της λέξη. Όπως ταυτίζεται πλήρως με τη θέση μας και η Χαρά Γκάτση. Πρόσεξε μη μείνεις στο τέλος ιατρικά μόνος με τέτοιες επιθέσεις. Ξέρεις πολύ καλά πως ούτε ο Γιάννης, ούτε η Χαρά, ούτε εγώ έχουμε πρόβλημα να φύγουμε αν χειροτερέψουν οι συνθήκες κι άλλο εξαιτίας τέτοιων επιθέσεων. Ένα μεροκάματο κάπου θα βρούμε να το βγάλουμε.

    Κύριε Στάικο,
    η δουλειά του γιατρού δεν είναι στο τιμόνι αλλα πίσω στην καμπίνα να παλεύει να σώσει τον άρρωστο, όταν αυτός χρήζει ιατρικής βοήειας. Βοήθα αν θες μέσα από την εμπειρία σου και τις προηγούμενες θεσμικές σου θέσεις στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την υγεία στο Ξηρόμερο. Δεν περίμενα από σένα τέτοια απαράδεκτη επίθεση.

    Με λύπη

    Παναγιώτης Κούστας
    Ειδικός ιατρός γενικής ιατρικής
    Επιμελητής Κέντρου Υγείας Αστακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στη γιατρό, γιατί αν δεν αντιστεκόταν ο κ. Στάικος θα παρουσιαζόταν ως λαικός η ήρωας ο οποίος έσωσε τον ασθενή και ότι μόνο αυτός είναι υπεύθυνος ενώ οι άλλοι δεν είναι και βέβαια χωρις να υπαρχει ανάγκη μεταφοράς με ασθενοφόρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΝΟΜΙΑ. ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ;; ΙΔΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ BLOGS ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;; ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ;;ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ! ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ.
    ΑΤΑΚΑ ΚΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΙΣΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΑΡΚΑΡΕ".
    ΑΤΑΚΑ ΚΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι κανένας δεν ασχολείται με τον ασθενή αλλά με την υπεράσπιση 'συναδέλφων', με ξεπερνά. Χαχαχα! Γενικά το Ξηρόμερο είναι πολύ πίσω. Η δημιουργία εντυπώσεων βρίσκεται στο προσκήνιο. Ποιος είναι καλύτερος γιατρός, τι έπρεπε να γίνει αλλά ούτε λόγος για τον ασθενή που κινδύνευσε. Αν ήταν οικείο σας άτομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε 6:51μ.μ

    Εσείς γνωρίζετε πολύ καλά, πως όσες φορές διακόμισα περιστατικό ως γιατρός του Κ.Υ ή ως ιδιώτης είτε πίσω από το τιμόνι ή στην καμπίνα του Ασθενοφόρου ή όσες φορές με κάλεσαν για επείγοντα περιστατικά στο ΚΥ , όταν δεν εφημέρευε γιατρός ημέρα ή νύχτα , δεν πήρα ποτέ μια δραχμή ή ένα ευρώ .

    Πράγμα το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και το αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS και απορώ πως επέτρεψε την ανάρτηση ενός τέτοιου σχολίου με υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου , το οποίο επισείει ποινικές και αστικές ευθύνες.!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. Για άλλη μια φορά-εμας που τον ξέρουμε-μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια

    Ας σοβαρευτούμε ΄συγχαρητηρία και στους δύο γιατρούς για τις ουσιώδης και ευγενικές

    απαντήσεις, στον άνθρωπο που στη Ζωή του ποτέ δεν σεβάστικε τον ΝΟΜΟ

    Μιά λ'εξη μόνο Άντε γειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;;
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΑΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΕΙΡΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΣΕΙΡΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΤΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΕΙΡΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΕΙΡΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ;;
    ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας αγορασει ο Σταικος ο ιδιος ασθενοφορο για το ιατρειο του και να μεταφερει ασθενεις οποτε υπαρχει αναγκη.
    ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙ 24 ΩΡΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο