Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Μακρυνεία: Δενδρύλλια χασίς και λαθραίος καπνός σε κατοικία 76χρονου

Συνελήφθη 76χρονος στη Ματαράγκα  για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.Κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης, ναρκωτικά χάπια και 680 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Δενδρύλλια χασίς και λαθραίος καπνός εντοπίστηκαν σε κατοικία 76χρονου σε χωριό της Μακρυνείας σήμερα....

Αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ενήργησαν νομότυπη έρευνα σε δύο κατοικίες του ηλικιωμένου, στις 11 το πρωί.
Σε αυτές εντοπίστηκαν δύο δενδρύλλια χασίς, 10 ναρκωτικά χάπια και 680 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Ο 76χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και του νόμου περί ναρκωτικών.

Νεώτερη ενημέρωση-η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη, σήμερα (25-5-2016) το πρωί, στη Ματαράγκα Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 76χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, διενήργησαν έρευνες σε δυο οικίες του 76χρονου, στη Μακρυνεια Αγρινίου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν δυο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου είκοσι πέντε εκατοστών, δέκα ναρκωτικά δισκία και 680 γραμμάρια λαθραίου καπνού (φωτο)’
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγιου.
agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο