Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Στις 23 Μαΐου ξεκινούν οι πρακτικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Σε διενέργεια έκτακτων πρακτικών εξετάσεων προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών για δύο εβδομάδες και μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος που έχει δημιουργηθεί σε ολόκληρη τη χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας......

Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας οι έκτακτες αυτές εξετάσεις ξεκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου.
 «Πρώτιστο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και σε αυτή την κατεύθυνση εμείς ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών μας καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στην έκτακτη ανάγκη που έχει δημιουργηθεί» ανέφερε ο Απ. Κατσιφάρας συνεχίζοντας: «Ωστόσο καλούμε το κράτος να σταθεί στο πλευρό μας και στο πλευρό των εργαζόμενών μας και να δώσει μία οριστική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε υποστεί σοβαρή μείωση προσωπικού και οι υπάλληλοί μας με αυταπάρνηση και υπερβάλλοντας εαυτόν, εξυπηρετούν καθημερινά τις ανάγκες των συμπολιτών μας».

Ο προγραμματισμός εξέτασης των υποψηφίων θα ανακοινωθεί γραπτώς, μέχρι το μεσημέρι μεθαύριο Παρασκευή και θα ενημερωθούν σχετικά οι εκπαιδευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο