Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

«O Γληγοράκης 2016» με πολύ κέφι στη Βόνιτσα

    





      Ομάδες μασκαραμένων και πολλά γκρουπ έδωσαν το «παρών» σκορπώντας ζωντάνια στην καρναβαλική παρέλαση στη Βόνιτσα. 
     Παρήλασαν γκρουπ με θέματα από την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα, με σατιρικές και καυστικές πινελιές που έδωσαν αφορμή για γέλιο και πειράγματα….

















































































3 σχόλια:

  1. Η αμάθεια , η αγραμματοσύνη και όχι μόνο , συναντά την αθλιότητα.
    Δεν έχει σχέση ο Γληγοράκης με καρναβάλι υπεύθυνοι του Δήμου.
    Είναι δύσκολο να το μάθετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια, στους Βονιτσάνους και στις Βονιτσάνες που σήμερα τίμησαν την Αγία Παρασκευή και την μνήμη του θαύματος που επετέλεσε πριν μερικές δεκαετίες ώστε να συμμορφωθούν οι τότε παραστρατημένοι συμπολίτες μας!!! Έδειξαν οι Βονιτσάνοι σήμερα πόσο πολύ σέβονται, φοβούνται και τιμούν την Αγία Παρασκευή με το να ασχημονούν και να κοροιδεύουν το ιερό ράσο συμμετέχοντας σ αυτό το έκτρωμα που λέγεται Γληγοράκης. Δυστυχώς σαν λαός έχουμε πέσει τόσο χαμηλά που δε νομίζω οτι πάει πιο κάτω. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δυστυχώς σήμερα μόνο οι εχθροί της πίστεώς μας χάρηκαν! Συγχαρητήρια μανάδες, πατεράδες, μεγάλοι, γέροι, παιδιά για τον σεβασμό σας προς τα Θεία! Την περιφρόνηση αυτή της Αγίας Παρασκευής, της αρχής της Μεγάλης Σαρακοστής, αλλά και του Θεού γενικότερα, θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά αυτή την ύβρη προς τον Θεό! Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του! Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συγχαρητήρια μου στο Δήμαρχο που σέρνει το χορό ... Αντί ο Κος να ελέγχει τα προβλήματα του τόπου το έριξε στο χορό και στη διασκέδαση.Λυπάμαι ειλικρινά για ότι βλέπω , για ακόμη μια φορά ο κος Δήμαρχος αποδεικνύει το πόσο άξιος στέκεται στα καθήκοντα του. Άλλωστε και σε παλαιότερη ανάρτηση είδαμε και τον υπεύθυνο κοινωνικής μεριμνάς να είναι στους δρόμους μασκαρεμένος και να παραθέτει σόου για να διασκεδάσει ο κόσμος...ΜΠΡΑΒΟ εύχομαι του χρόνου να βγούν όλοι του Δήμου οι κύριοι και οι κυρίες στους δρόμους με την ανάλογη αμφίεση και να διασκεδάζουν το κόσμο.Μάλλον γι αυτό εκλέχτηκαν και σιγά σιγά ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.Κρίμα που οι άνθρωποι του τόπου έπεσαν τόσο έξω με την ψήφο τούς. Τον Κο Στούπα τι θα τον ντύσουν του χρόνου??? Σε ποίο χώριο θα είναι το θέαμα να τρέξουμε κι εμείς οι ταλαίπωροι Αθηναίοι να γελάσουμε λίγο??? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
    Έρχονται και οι προσλήψεις σε λίγο... όλοι τους στο καλύτερο ΘΕΑΤΡΟ πρέπει να μπούν για να μπορούν όλοι να τους καμαρώνουν! Ο κόσμος πάσχει απο φτώχεια κι αυτοί χορεύουν και γλεντούν..θα τους φάει η κατακραυγή του κόσμου!!!!
    Έπειτα θα βγάλουν και τα 5 μηνά ή τα 8 μηνά για να βολέψουν τα δικά τους παιδιά - ψηφοφόρους .Πάλι θα μας δείξουν πόσο ψεύτικοι είναι...ΛΥΠΑΜΑΙ Κατάντια και πάλι Κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο