Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Δημήτρη Πιστικού «Ανθρωπαράν» στην Αθήνα




      Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ παρουσίασε σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, στη Στοά του Βιβλίου (Αίθουσα Λόγου και Τέχνης) το νέο βιβλίο «Ανθρωπαράν» (Εκδόσεις «Λεξίτυπον) του συγγραφέα Δημήτρη Πιστικού, ο οποίος γεννήθηκε στο Παναιτώλιο Αγρινίου και είναι νομικός, ποιητής και δοκιμιογράφος. 
      Το βιβλίο «ΑΝΘΡΩΠΑΡΑΝ» είναι μυθιστόρημα και είναι η ιστορία τού Φλαμίνγκο από το Ανθρωπαράν, που πολλά είδε κι άπειρα έπαθε για να ανακαλύψει τον εαυτό του, γνωρίζοντας τα έργα και τις ημέρες πολλών πλανητών κι ανθρώπων.......



    Είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που έζησε τη φιλία, τον έρωτα και την περιπέτεια μέσα στο απέραντο σύμπαν και κάποτε άραξε ολομόναχος στο δικό μας πλανήτη. Και μπορεί να μοιάζει με παραμύθι αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή.
      Την εκδήλωση συντόνισε επιτυχημένα χάρη στην πλούσια πείρα του, σε ανάλογες εκδηλώσεις ο πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. Παναγιώτης Κοντός, καθηγητής Πανεπιστημίου.
   Εν συνεχεία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου από τους: 
-Άννα Χρυσογέλου – Κατσή, Καθηγήτρια στο τμήμα Φιλολογίας της φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και
-τον Θανάση Αγάθο, Καθηγητη στο τμήμα Φιλολογίας της φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών 
         Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας Δημήτρης Πιστικός ο οποίος και ευχαρίστησε τους παριστάμενους, για την τιμή που του έκαναν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο