Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο μέχρι τον Πρόδρομο Ξηρομέρου

 

      Ένα αίτημα είκοσι χρόνων των κατοίκων της περιοχής έλαβε χτες, 29/3/2016, σάρκα και οστά με την ολοκλήρωση των εργασιών για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στο τμήμα από την διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού έως τον Πρόδρομο Ξηρομέρου. 
    Πρόκειται για συντήρηση που περιελάμβανε ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου από Πρόδρομο έως Γουριώτισσα, καθαρισμό τάφρων, κατασκευή σωληνωτών οχετών και σήμανση. Το έργο είχε προϋπολογισμό 200.000 ευρώ (2013-20124) και η χρηματοδότησή του ήταν διασφαλισμένη μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το έργο συνδέει με σύγχρονο δρόμο τους δήμους Ξηρομέρου και Αγρινίου, βοηθώντας την μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών και την άρση των ανισοτήτων μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.....



    Στην περιοχή βρέθηκε χτες, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ Χριστίνα Σταρακά, η οποία  δήλωσε σχετικά: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου τόσο για την ποιότητα του έργου όσο και για το γεγονός ότι καταφέραμε να ικανοποιήσουμε μια ανάγκη των ανθρώπων της περιοχής που υπήρχε για πολλά χρόνια. Είναι κάτι που το ζητούσε η περιοχή για σχεδόν είκοσι χρόνια και η πραγμάτωσή του αποδεικνύει ότι παλεύουμε για ίσες ευκαιρίες σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δίνοντας μεγάλη βάση στα δίκτυα και τις υποδομές που φέρνουν πιο κοντά τους δήμους»
      Το ολοκληρωμένο έργο επισκέφτηκε χτες και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννης Λύτρας, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Κώστας Λαϊνάς, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι. Υπήρξε, παράλληλα, συνάντηση με τους προέδρους των όμορων Τοπικών Κοινοτήτων.




3 σχόλια:

  1. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΣΤΑΡΑΚΑ,ΔΙΔΥΜΟ ΦΩΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑΞΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο