Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΒΟΝΙΤΣΑ: Σε ημέρες βροχόπτωσης πλημμυρίζει η είσοδος-έξοδος των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου




        Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν οι γονείς του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Βόνιτσας, καθώς ο χώρος στην είσοδο-έξοδο των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου σε ημέρες βροχόπτωσης πλημμυρίζει με νερά και οι μαθητές αδυνατούν να τον διασχίσουν χωρίς να κινδυνέψουν ή να είναι βρεγμένοι μέχρι τα γόνατα. 
    Η κατάσταση είναι απελπιστική, όταν βρέχει, καθώς ο χώρος μετατρέπεται σε λίμνη,  δυσκολεύοντας τους μαθητές να μπουν ή να βγουν από το σχολείο τους, αφού γίνονται μούσκεμα από τη βροχή και τα νερά. 
     Την ανάγκη να ληφθούν μόνιμα μέτρα για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από το συγκεκριμένο σημείο, επισημαίνουν οι γονείς του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Βόνιτσας και ζητάνε να τερματιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τα λιμνάζοντα νερά..........





15 σχόλια:

  1. Υπομονη να ξαναερθει ο Σολδατος να το κανει.Το ιδιο εγινε για δεκα χρονια και με τα σχολεια μας οταν μας κοροιδευε ο τοτε και νυν Δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπεστε να βάζεται το θέμα των μικρών παιδιών στο όνομα Σολδάτος ή Αποστολάκης ή ο κκκκ. Εδώ υπάρχει θέμα για να πανε τα παιδιά στο σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε εισαι μακρια νυχτωμενος οσον αφορα τσ σχολεια. Ποια μονιμη λυση να βρεις? Αυτο το κομματι ειναι της αρχιεπισκοπης και δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Εριξαν χαλικι και ξαναριξαν αλλα δεν ειναι λυση γιατι το ιδιο το χωμα καθεται παλι. Οσο για τα σχολεια του δημου το Σεπτεμβριο του 2014 ετρεχε πανικοβλητη η νεα δημοτικη αρχη για να στεγασει τσ παιδια μας στο δημοτικο της Βονιτσας γιατι ηταν ολα παρατημενα. Οσο για το αν λειπει τιποτα απο λειτουργικα στα σχολεια και πετρελαιο οποιο σχολειο και να ρωτησεις δεν θα σου κανει παραπονο που την προηγουμενη τετραετια παρακαλουσαν οι διευθυντες για πετρελαιο. Τα πιο πολλα σχολεια του δημου τα συντηρησαν και τα εβαψαν γιατι ηταν ολα ... αστο καλυτερα. Σου τα λεω γιατι ειμαι σε συλλογο γονεων και κηδεμονων και ξερω τι γινεται. Ασχολεισου λοιπον ανωνυμε με καποιο αλλο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eλα δεν θέλω αηδίες...σκουπίτσα λουβαδάκι ο κάθε μαθητής και γονιός ...και λύθηκε το πρόβλημα.
    Άντε από εκεί....τι θέλετε δηλαδή να επιληφθεί του θέματος ο Δήμαρχος;

    Βρε κουτά ...ο δήμαρχος νυχθημερόν τρέχει στας Αθήνας για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου, όπως πολύ σωστά αναφέρει σχεδόν κάθε μέρα και το κατουνα νιους.
    Μην τα περιμένουμε και όλα απο τον δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή στη Δημοτική Αρχή. Μόνο για απευθείας αναθέσεις στους συγγενείς τους, στους κουμπάρους τους και στους ημετέρους τους είναι καλοί. Με τους μαθητές θα ασχοληθούν; Και πάλι ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 8:55
    Για την ταμπακιέρα, τσιμουδιά εν πολλοίς. Και ο χώρος πλημμυρίζει και μετατρέπεται σε πισίνα… και σε λίγο θα χρειαστούν και βάρκες για να περάσουν απέναντι οι μαθητές…
    Η Δημοτική αρχή μαζί με τη Μητρόπολη οφείλουν να βρουν μια αποτελεσματική λύση, προκειμένου να σταματήσει το μαρτύριο των μαθητών. Η προηγούμενη δημοτική αρχή κρίθηκε στις εκλογές ο κόσμος έκανε την επιλογή του. Μας Θυμίζετε το δολοφόνο που σκότωσε τους γονείς του και τώρα κλαίει επειδή έμεινε ορφανός.
    Πόσο δίκιο είχε ο Παύλος Σιδηρόπουλος όταν τραγουδάει: «Έχε το νου σου στο παιδί» και συμπλήρωνε: Γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει Ελπίδα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι φωτογραφίες ειναι παλιές πίσω από το σχολείο υπάρχει ένα άρμα. Το αποκριάτικο άρμα που ετοιμάζει το δημοτικό σχολείο βόνιτσας. Δεν φαίνεται πουθενά στις φωτογραφίες. Επίσης ή άλλη παραπληροφόρηση είναι ότι υπάρχει πεζοδρόμιο πίσω από το σχολείο που περνάει όλος ο κόσμος. Πιθανώς κάποια δασκάλα , κάποιος γονέας κάποιος άλλος θέλει να περνάει κάθετα το χωράφι της εκκλησιάς για να προκαλέσει εντυπώσεις. Με τέτοιο άρθρο xiromero δίνεις πόντους στον Αποστολάκη. Άλλου ειναι τα προβλήματα και όχι εκεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάτε καλά κάποιοι σχολιαστές εδώ μέσα;;

    Τι δουλειά έχει(είχε) ο Παυλος Σιδηρόπουλος με τις λακούβες του δημοτικού σχολείου;;


    Oταν έλεγε ο Παυλάρας να έχουν στο νου τους το παιδί εννοούσε ο γονιός να ξεκολλήσει τον κανακάρη του από το smartphone και τα social media

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να παρετε γαλοτσε,οταν ηταν μπροστα στο δρομο δεν σασ αρεσε τωρα σκουζετε καλα να παθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δικιο εχεις μεγαλε. Οταν ανοιγε το πορτονι μπροστα τσακονωνταν ποιος θα παρκαρει ακριβως μπροστα απο το πορτονι λες κι αν περπατουσαν λιγο θα κουραζονταν. Αλλα τα προβληματα δεν τα λενε στο συλλογο γονεων γιατι δεν καταδεχονται να πατησουν στις γενικες συνελευσεις παρα μονο φωναζουν στο δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς πληρωμένο Προβοκάτορα 10:09:
    Πραγματικά απελπιστικός είναι ο χώρος εισόδου του σχολείου (οι Φωτο είναι προχθεσινές 1-3-2016) από τη λίμνη -κρατήρας που θυμίζει αλπικό τοπίο. Και τώρα αυτή τη στιγμή πετάξου μέχρι εκεί, πάρε όμως μαζί σου κράνη, γαλότσες, πετονιά, φουσκωτή βάρκα και θα δεις κι εσύ την κατάντια ιδίοις όμμασι.
    Ας ελπίσουμε οι εργασίες του έργου να αρχίσουν σύντομα.
    Μέχρι τότε όμως… η παναγιά μαζί μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μολονότι η δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα αντιμετώπιζε το πρόβλημα του χώρου της εισόδου αμέσως, εντούτοις έχει περάσει τόσος καιρός (20 μήνες) και όχι μόνο δεν έγινε καμιά παρέμβαση για το θέμα, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει και κανένας προγραμματισμός επί τούτου…
    Ζητάμε τη στοιχειώδη προστασία τω παιδιών μας προκειμένου οι μαθητές να έχουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΛΟΓΩ ΤΡΙΩΔΙΟΥ: Σκηνικό από τη «λίμνη των κύκνων» θυμίζει η είσοδος του Δημοτικού και κοντά ταιριάζουν όλα τα μεγάλα τραγούδια: «Άσπρα καράβια τα όνειρά μας», «Βάρκα χωρίς πανιά», «Σε καινούργια βάρκα μπήκα», «Βάρκα στο γιαλό», «Ζούλα σε μια βάρκα μπήκα», «Ήταν ένα μικρό καράβι», κ.α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν εχει καμια σχεση αυτο που δειχνετε!μπροστα απο τα αμαξια εχει κανονικο πεζοδρομιο και δεν εχει καθολου νερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσεις οι γονεις που ενδιαφερεστε τοσο για τα σχολεια και τα παιδια σας οταν με την προηγουμενη δημοτικη αρχη δεν ειχαν πετρελαιο τα σχολεια και σας καλουσαν στις συνελευσεις του συλλογου γονεων και κηδεμονων, γιατι δεν πατησατε το ποδι σας ποτε? Οταν με την προηγουμενη δημοτικη αρχη, στο Δημοτ. σχολειο Αετου εσταζαν οι σκεπες και ζεσταιναν τα παιδια με δυο σομπουλες, οταν εβγαιναν τα ποντικια απο το πατωμα γιατι δεν φωναξε κανεις? Παρτε τον διευθυντη του Αετου να τον ρωτησετε αν εγιναν ολες οι επισκευες και αν τα παιδακια εκει πανω ζεσταθηκαν κι αν ειναι ευχαριστημενα? Τα στεγαστρα σε καποια σχολεια γιατι δεν τα βλεπει κανεις? Τα βαψημο και τις συντηρησεις των σχολειων γιατι δεν τα βλεπει κανεις? Την καθιζηση του προαυλιου στο Δημ. Παλιαμπελων που επισκευαστηκε και τωρα εχουν αρχισει να διορθωνουν και τις τουαλετες γιατι δεν τις βλεπετε? Τις επισκευες των στεγων των Δημ. Σχολειων Παλαιρου, Πλαγιας, Κομπωτης, Αετου, Νηπιαγωγειο Εργατικες κατοικιες, Πετρινο Βονιτσας, Κατουνας και αλλων γιατι δεν τις βλεπετε? Τις αντικαταστασεις χαλασμενων φωτοτυπικων και τηλ.-φαξ, τις αγορες των προτζεκτορων για τις παρουσιασεις εργασιων στα παιδια γιατι δεν τις βλεπετε? Τις αλλαγες φθαρμενων ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων σε καποια σχολεια για να μην κινδυνευουν τα παιδια γιατι δεν τις βλεπετε? Και γενικα απο τα παιδια μας δε λειπει η θερμανση. Μπορω να σας πω κι αλλες εργασιες αλλα θα ξημερωσουμε. Γιατι δεν βλεπετε τιποτα καλο παραμονο τα κουτσομπολια και οι φραστικες επιθεσεις για τη βροχη, σε αντιπροσωπους του Δημου? Λυπαμαι πολυ για την αμορφωσια καποιων, κυριες και κυριοι. Και δυστυχως ο εθελοντισμος σε αυτον τον τοπο δεν υπαρχει. Μονο ξερουμε να κρινουμε χωρις στοιχεια. Μιλαω σαν μελος Συλλογου γονεων και κηδεμονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο