Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Η αντικατάσταση του κ. Κατσαμπίρη και του κ. Στούπα είναι μονόδρομος!

         Παρόλο που το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έλαβε ομόφωνη απόφαση να μην δεχτεί απορρίμματα άλλων περιοχών στο ΧΥΤΑ, τελικά ο ΦΟΣΔΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ομόφωνα αποφάσισε να δεχτεί τα σκουπίδια του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας και ο Κώστας Τριαντακωνσταντής σχολιάζει: 

ΣΧΟΛΙΟ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: 
     Με σταθερά βήματα μετατρέπουν τη περιοχή Παλαίρου- -Πογωνιάς σε σκουπιδότοπο μεγάλου μέρους της Δυτικής Ελλάδας. Το είπα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Κατσαμπίρης μου απάντησε «δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο κ. Κώστα», ο δε Πρόεδρος κ. Μπαλατσούρας με απέβαλε από την αίθουσα γιατί έκανα θόρυβο.
      Αγαπητέ Γιώργο, Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση. Δεν μπορεί να εισηγείσαι διαφορετικά στο ΔΣ και διαφορετικά στο ΔΣ του ΦΟΣΔΑ για το ίδιο θέμα.
     Με αληθινή αγάπη - παρότι με πίκρανες η στάση σου - σου υπενθυμίζω ότι είσαι επιστήμονας και προσωρινά Δημοτικός Σύμβουλος.
Το μόνο που σου απομένει είναι η παραίτηση.

    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη η αντικατάσταση του κ. Κατσαμπίρη και του κ. Στούπα είναι μονόδρομος. 

       Διαφορετικά έχετε τη πλήρη πολιτική ευθύνη απέναντι στους Δημότες. Θα περιμένω τη στάση των άλλων Δημοτικών Συμβούλων αν και για ορισμένους δεν έχω αυταπάτες.
     Πρόεδρος και ΤΣ Παλαίρου και Πογωνιάς υπάρχουν; Το θέμα δεν τους αφορά; 
Πάρτε πρωτοβουλίες.





Κώστας
Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

2 σχόλια:

  1. Μοιράζει τάπες και φάπες ο Τριαντακωνσταντής στους Αποστολάκηδες!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ..........ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ.........
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο