Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο Χωροταξικός Σχεδιασμός στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.....

Συγκεκριμένα στην πρόσκληση που απέστειλε η Πρόεδρος του Σώματος Αναστασία Τογιοπούλου, η 4η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15.00΄ στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).
Εισηγητής στο θέμα “Γνωμοδότηση επί της Μελέτης «Αξιολόγησης, Αναθεώρησης και Εξειδίκευσης του Περιφερειακού Πλαισίου  Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) Δυτικής Ελλάδος»” θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής.

«Μετά από μια μακρά διαβούλευση του αρμόδιου Υπουργείου, της Περιφέρειας, των Δήμων και των παραγωγικών φορέων, πλέον το Περιφερειακό Συμβούλιο έρχεται να γνωμοδοτήσει για το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού, καθώς και για τη στρατηγική μελέτη επ’ αυτού. Ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποσκοπούμε σε μια ανάπτυξη ισόρροπη, έξυπνη, χωρικά ισορροπημένη, αειφορική και χωρίς αποκλεισμούς» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο