Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Όπου πίπτει ράβδος...

      Χρειάστηκε η προσφυγή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από πλευράς του γ.γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Ευ. Καπετάνιου, προκειμένου οι δύο δημοτικές αρχές στην Αιτωλοακαρνανία να συμμορφωθούν σε πρότερη απόφαση βάσει της οποίας έπρεπε να δεχθούν απορρίμματα από τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας για να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι τους. Η μήνυση αφορούσε τους δημάρχους Αγρινίου, Ακτίου - Βόνιτσας και τους προέδρους των δύο φορέων διαχείρισης απορριμμάτων.
       Έτσι, πρόσφατα, το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας αποφάσισε για το επόμενο εξάμηνο να δεχθεί 3.500 τόνους απορριμμάτων από τον Δήμο Πύργου, προκειμένου να τον αποσυμφορήσει.............



      Στη σχετική απόφαση αναφέρεται ότι στον Νομό Ηλείας αναμένεται εντός Μαρτίου να λειτουργήσει ο χώρος υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων στην θέση Τριανταφυλλιά και πως υπάρχει η διαβεβαίωση του υπουργού Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλή ότι δεν θα χρειαστεί άλλη φορά στο μέλλον να μεταφερθούν απορρίμματα από την Ηλεία στην Αιτωλοακαρνανία με σκοπό την ταφή τους. 
   Μένει να φανεί ο "γαλάζιος" δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου τι θα πράξει...

Η.Β.
http://www.avgi.gr/

10 σχόλια:

  1. Στην Κρήτη λένε μια μαντινάδα, ακριβώς έτσι:

    Τα πορτοκάλια του χωριού γεμίζουνε παπόρι
    ότι σκατά είναι ο πρόεδρος είναι κι οι ψηφοφόροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ ρε Κατσαμπιρη σε τουμπαρε κ εσενα ο Καρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗ ΤΩΡΑ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΜΦΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ.ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ CNN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι δημοκρατία.Πεςστε μου την διαφορα από το αποφασιζομεν και διατασωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμεις ψηφιζαμε αποστολακη λες και δεν τον ξεραμε στην βονιτσα και αυτος μας αξιζει και να μην γκρινιαζουμε αυτος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς. Οι κλικες είναι γνωστές και με ιστορικό.

      Διαγραφή
  6. Μας επιασαν οι πανελλαδικες εφημερίδες "οπου δεν πιπτει λόγος πίπτει ράβδος" γράφει η ΑΥΓΗ και αναφέρεται σε μας τους ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΥΣ τους ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ τους ΖΑΒΕΡΔΙΑΝΟΥΣ! Αισθάνομαι μεγάλη ντροπή ως νέος ανθρωπος γιαυτη τη κατάντια, καταρακώθηκε η περιφάνεια που είχα ως ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ που οταν έλεγε ΟΧΙ πολέμαγε περίφανα γιαυτό και για να υπερασπίσει το τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αποστολάκης και οι βονιτσάνοι 'οπως και απο την Κάτουνα σύμβουλοι δεν τους νοιάζει,εσεις οι ζαβερδιανοί δεν ντρέπεστε λίγο?έπρεπε να είχατε ήδη παραιτηθει,δεν βλέπετε οτι κάνουν κακό στο χωριό και στους κατοίκους?Φύγετε πριν σας γυρίσει η κοινωνία την πλάτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως ακόμη δεν κατάλαβα το λόγο της προσφυγής εναντίον του Αποστολάκη!!Αρνήθηκε να έρθουν τα σκουπίδια στην περιοχή μας???Ας δει κάποιος την απόφαση του Δ.Σ και να μας το πει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τη πλήρη πολιτική ευθύνη έχει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης , ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ Κατσαμπίρης και το μέλος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ και Αντιδήμαρχος κ Στούπας.

    Απαξίωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο και την ομόφωνη απόφαση τους.

    κ Κατσαμπίρη και κ Στούπα οφείλετε να παραιτηθείτε.

    Αγαπητέ Γιώργο Κατσαμπίρη πάνω από όλα είσαι επιστήμονας και οφείλεις να γνωρίζεις. Τώρα ίσως κατάλαβες πόσο λάθος έκανες που δεν ήθελες να συναντήσεις το πρώην δάσκαλο σου. Αν αυτό έγινε με τη θέληση σου ή σε πίεσαν εσύ το γνωρίζεις. Εχω άποψη και τη ξέρεις. Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση. Παραιτήσου. Απέτυχες πλήρως.

    Αγαπητή κ Βαρβάρα Λίτου θα περιμένω τη στάση σας. Ελπίζω να μην με απογοητεύσεις όπως ο Γιώργος.

    Περιμένω τη στάση όλων των Δημοτικών Συμβούλων, για ορισμένους δε, δεν έχω αυταπάτες για τη θέση τους.

    Συνάδελφε και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης η παρουσία σας στο ΔΣ της Παρασκευής θεωρώ ότι είναι αυτονόητη.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο