Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Μαγευτική η διήμερη εκδρομή του Συλλόγου Παλιαμπέλων στον Άγιο Αθανάσιο - Καϊμακτσαλάν (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)





     Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιαμπέλων Ακτίου - Βόνιτσας "Ο Μύλος" πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Φεβρουαρίου μια πολύ πετυχημένη διήμερη εκδρομή σε Παλιό Άγιο Αθανάσιο - Καϊμακτσαλάν - Λουτρά Πόζαρ. 
     Η παραδοσιακή Μακεδονίτικη αρχιτεκτονική, η εκπληκτική θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα, και το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, έχουν αναδείξει τον Αγ. Αθανάσιο, το πιο κοσμικό χωριό της Μακεδονίας στο νομό Πέλλας........



    Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό με παραμυθένια αρχιτεκτονική, πέτρινες αναπαλαιωμένες κατοικίες με κεραμίδια, παραδοσιακούς ξενώνες, εστιατόρια, υπέροχη θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα και προσέφερε σε όλους τη δυνατότητα για ήρεμη και ευχάριστη διαμονή. 
       Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμάκτσαλαν είναι ένας από τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα με φανατικούς επισκέπτες κάθε χρόνο. Στο Χιονοδρομικό λειτουργούσαν αρκετές πίστες και αναβατήρες αλλά και δραστηριότητες για παιδιά και το τοπίο στην περιοχή ήταν μοναδικό και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο. Η εκδρομή ήταν γεμάτη εντυπώσεις και αναμνήσεις από όμορφες στιγμές.


 










 

















 
 






 




 











 


 

 


















 


 






















 







 































 



 



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο