Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας

Στενή συνεργασία έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον ΕΟΤ για την προβολή και προώθηση της Δυτικής Ελλάδας ως προορισμό στη Ρώσικη τουριστική αγορά, μέσα από την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, εν όψει του Ελληνορωσικού έτους 2016.
Συγκεκριμένα, στην σελίδα του Γραφείου του ΕΟΤ της Ρωσίας στα κοινωνικά δίκτυα θα δημοσιεύεται πληροφοριακό υλικό για την Δυτική Ελλάδα, με λεπτομέρειες, παρουσιάσεις, ενημερώσεις για φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα, παραδόσεις της περιοχής, κ.λπ.....

Παράλληλα, από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου, «τρέχει» διαγωνισμός για τους Ρώσους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, όπου ο νικητής θα κερδίσει ένα πλήρες πακέτο για 2 άτομα στη Δυτική Ελλάδα, που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από Μόσχα και διαμονή 7 μέρες (6 νύχτες).

«Έχουμε διαμορφώσει και υλοποιούμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειάς μας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνεργασία μας με τον ΕΟΤ. Με τη συγκεκριμένη ενέργεια αξιοποιούμε τις σύγχρονες τάσεις του marketing και χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΕΟΤ για να προβάλλουμε τη Δυτική Ελλάδα στη Ρώσικη τουριστική αγορά, και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό της ΠΔΕ» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπλήρωσε «Η Ρώσικη τουριστική αγορά είναι μία από τις κύριες αγορές στόχους μας. Συμμετείχαμε στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Μόσχα και στην Αγ. Πετρούπολη. Αξιοποιήσαμε την αφή της φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι καθώς και την περιφορά του Σταυρού του Αγ. Ανδρέα της Πάτρας σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας. Έχουμε κάνει ενέργειες για απευθείας πτήσεις από Ρωσία στον Άραξο. Αξιοποιούμε στρατηγικές συμμαχίες και τα σύγχρονα μέσα προβολής. Στόχος μας είναι να κάνουμε την Δυτική Ελλάδα διακριτό και ανταγωνιστικό τουριστικό προορισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο