Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ απαντάει στον Προπονητή του Αίολου Μ. Κουταλιανό και δίνει το δικό της μήνυμα για το γηπεδικό!

       Η Φλόγα Παλαιομάνινας με ανακοίνωση της, απαντάει στον προπονητή του Αιόλου Αστακού Μιχάλη Κουταλιανό, ο οποίος δήλωσε προχθές ότι: «Ευελπιστούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο του Αστακού»!
     Και βέβαια αφού του δίνει συγχαρητήρια για την πορεία του Αίολου εκφράζει τα παράπονα της προς την Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου που εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά, δηλαδή κλειστό γήπεδο συγχρονο στον Αστακό, από την άλλη μεριά όμως η Φλόγα Παλαιομάνινας που είναι κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας, που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας του Νομού και πάει για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, δεν έχει δικό της γήπεδο και αναγκάζεται να αγωνίζεται εκτός της φυσικής της έδρας.
Αναλυτικά: 

     Κύριε Κουταλιανέ, προπονητή του Αίολου Αστακού, συγχαρητήρια για τις νίκες της ομάδας και για τα ρεκόρ που καταρρίπτετε και πάντα επιτυχίες.
     Μην ανησυχείτε θα παίξετε στο γήπεδο σας γιατί έτσι πρέπει οι μεγάλες ομάδες να έχουν γήπεδο δικό τους και όπως είπαμε η δημοτική αρχή θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμο. 
    Είστε τυχερός κύριε Κουταλιανέ γιατί έχετε αμέριστη υποστήριξη από την δημοτική αρχή. Όπως ξέρετε εμείς (η Φλόγα Παλαιομάνινας) είμαστε μια ομάδα του Ξηρομέρου με μεγάλες επιτυχίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 5 χρόνια, με πρωταθλήματα και κυπελλούχοι Αιτωλοακαρνανίας αλλά εμείς είμαστε άτυχοι γιατί ο δήμος Ξηρομέρου, δεν μας αναγνώρισε ποτέ γιατί δεν τους ψηφίσαμε και αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε Δήμο. 
    Είστε τυχερός κύριε Κουταλιανέ και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και για τον Αίολο πρωταθλητή»

Με εκτίμηση 
ΑΟ ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

4 σχόλια:

  1. Τι λεει ο Νικος Ναουμης ?
    που ολο λεει για τον πρωθυπουργο
    αλλα για τον δημαρχο-αργηγο , κουβεντα
    καθεται προσοχη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κ.ΠΑΝΤΑΖΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ.ΟΥΤΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ... ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Ν. ΝΑΟΥΜΗΣ
    Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε πολυ τον Αο Φλόγας Παλαιομανινας για τα εύσημα που δινει στον προπονητή της ομαδας του Αιολου Αστακου οςο αναφορα την καλη πορεία της ομαδας μας και αντευχομαστε .θα ηθελα ομως με την σειρα μου να πω στα μέλη στης Φλόγας πως ο Κύριος Κουταλιανός εινσι ειναι ενας επαγγελματίας προπονητής και το μονο που τον απασχολεί ειναι η καλη πορεία της ομαδας του και οχι τα κοινά του τόπου μας .Σωστο θα ηταν λοιπον οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το γηπεδο ή τον τόπο μας να απευθεινεστε στους αρμόδιους οι οποίοι ειναι και οι μόνοι που μπορουν να δώσουν λύση στο πρόβλημα σας.Α.Ν.Πανταζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο