Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Απαντήσεις-σχόλια στη Φλόγα Παλαιομάνινας για το γηπεδικό

   
       Πριν δυο μέρες η Φλόγα Παλαιομάνινας εξέδωσε ανακοίνωση (ΕΔΩ) στη οποία αφενός έδωσε συγχαρητήρια στο προπονητή Μιχάλη Κουταλιανό για την πορεία του Αίολου Αστακού αφετέρου εξέφρασε τα παράπονα της προς την Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου που δεν έχει δικό της γήπεδο και αναγκάζεται να αγωνίζεται εκτός της φυσικής της έδρας.
        Την ανακοίνωση της Φλόγας σχολίασαν ο Πρόεδρος του Αίολου Αστακού και δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Πανταζής και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ναούμης. 
Αναλυτικά: 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: 
       Ευχαριστούμε πολύ τον ΑΟ Φλόγας Παλαιομάνινας για τα εύσημα που δίνει στον προπονητή της ομάδας του Αίολου Αστακού όσον αφορά την καλή πορεία της ομάδας μας και αντευχόμαστε. 
     Θα ήθελα όμως με την σειρά μου να πω στα μέλη στης Φλόγας πως ο Κύριος Κουταλιανός είναι ένας επαγγελματίας προπονητής και το μόνο που τον απασχολεί είναι η καλή πορεία της ομάδας του και όχι τα κοινά του τόπου μας. 
    Σωστό θα ήταν λοιπόν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το γήπεδο ή τον τόπο μας να απευθύνεστε στους αρμόδιους οι οποίοι είναι και οι μόνοι που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα σας. 
Α.Ν. Πανταζής...........



ΝΙΚΟΣ ΝΑΟΥΜΗΣ: 
       Επειδή θεωρώ ότι μερικά σχόλια που αφορούν το πρόσωπό μου γίνονται από άγνοια παρά από εμπάθεια, θα ήθελα να δώσω μία σύντομη απάντηση σε ανώνυμα σχόλια που δημοσιεύονται σε τοπικά ιστολόγια, όσον αφορά το θέμα του γηπεδικού ζητήματος στης Φλόγας Παλαιομάνινας και τα οποία κάνουν λόγο για αδιαφορία από πλευράς μου.

-Επειδή ακριβώς δεν ενδιαφέρομαι για το ζήτημα προσπάθησα και ενέταξα το γήπεδο του χωριού στο τεχνικό πρόγραμμα του 2016 που ψηφίστηκε πριν λίγες εβδομάδες, προκειμένου να ταυτοποιηθεί και να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί για να κατασκευαστεί ο χλοοτάπητας και τα έργα που είναι απαραίτητα από πηγές χρηματοδότησης όπως το ΕΣΠΑ
-το γήπεδο του Αίολου, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα "Θησέας" από δεκαετίας και επί δημάρχου Στάικου, πάγωσε από τότε και η παρούσα δημοτική αρχή απλά το έφερε και πάλι στην επιφάνεια.
       Καλό θα ήταν λοιπόν, να ενημερωνόμαστε και μετά να λασπολογούμε και να δημιουργούμε εσφαλμένες εντυπώσεις.
Είμαστε περήφανοι τόσο για την Φλόγα, όσο και για τον Αίολο.
Με τιμή
ΝΙΚΟΣ ΝΑΟΥΜΗΣ 

3 σχόλια:

  1. Δεν μεταφέρθηκαν χρήματα από τα σφαγεία του αστακού στο κλειστ.ο κύριε ναούμη μιας και εσείς γνωρίζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΘΕΛΩ ΤΣΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΙ... ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ... ΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάλλον φίλε δεν την κατάλαβες καλά την δήλωση έμέίσ είπαμε πόσο τυχερός θα είναι ο κουτσλιανοσ που θα παίξει σε καινούργιο γήπεδο δεν ζητήσαμε κάτι από τον κύριο κουταλιανο ελληνικά νομίζω ξέρεις να διαβάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο