Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο Βονιτσάνος Φίλιππος Ντόβας και η ομάδα Beach soccer «Φίλιππος ο Ακαρνάν» έκοψαν την πίτα στην Αθήνα



 ΦΩΤΟ: Μίλτος Πάτσης 

       Σε ένα πραγματικό στολίδι στο "Αρχαιλάου Θέατρο" στους Θρακομακεδόνες έκοψε χθες το βράδυ της Τετάρτης την πίτα του η ομάδα Beach soccer (ποδόσφαιρο άμμου) "Φίλιππος ο Ακαρνάν" της οποίας ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος είναι ο Βονιτσάνος Φίλιππος Ντόβας.
        Ο Βετεράνος διαιτητής ποδοσφαίρου έχει σφυρίξει και σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach soccer, ενώ είναι μέλος της επιτροπής της ΕΠΟ που συντονίζει το ανερχόμενο άθλημα. Την ομάδα - που ιδρύθηκε το 2013 - και η οποία συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, υπηρετεί ως Γραμματέας στο ΔΣ ο γιος του Φίλιππου Ντόβα, Πάνος......



   Πρόεδρος της ομάδας είναι ο κ. Σιδηρόπουλος Νίκος παλιό μέλος των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά ο οποίος έχει θέσει μεγάλους στόχους τόσο για την ομάδα όσο και για το ίδιο το άθλημα, το οποίο η ΦΙΦΑ αρχικά το εντάσσει ως προολυμπιακό άθλημα με τελικό στόχο να το κάνει ολυμπιακό όπως το μπιτς βόλευ. 
   Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Στράτος Σεφτελής στον οποίο παρεδόθη τιμητικά μια μπάλα σόκερ. Βραβεύτηκαν ο 1ος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Μαζαράκης, ο "Άτλας Αθηνών" πρωταθλητής Ελλάδας 2015 (κάθε χρόνο η ομάδα Φίλιππος ο Ακαρνάν βραβεύει την πρωταθλήτρια ομάδα), και η κυρία Μπόνα Μαργαρίτα - ιδιοκτήτης του ΙΕΚ Ιπποκράτειος και του Αττικού Κολεγίου - μέγας χορηγός της ομάδας και οικονομικός αιμοδότης, πρώην πρόεδρος της γυναικείας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας και πρώην πρόεδρος προ 30 ετών της ομάδας ιστιοπλοΐας Π. Φαλήρου από την οποία ξεπήδησαν αθλήτριες με παγκόσμια και ολυμπιακά μετάλλια.
      Μάλιστα το φλουρί κέρδισε ο γιος της κυρίας Μπόνα Φίλιππος ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές διαιτητές και δημοσιογράφοι. 
     Χαιρετισμούς έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης και ο 1ος αντιπρόεδρος κ. Μαζαράκης ο οποίος είναι υπεύθυνος του ποδοσφαίρου άμμου όπως και ο εκλέκτορας προπονητής της εθνικής ομάδας Beach soccer.              Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους του Βονιτσάνου Φίλιππα Ντόβα όπως επίσης πολλές επιτυχίες στην ομάδα του "Φίλιππος ο Ακαρνάν" (σαν ιδρυτής χάρισε το όνομά του στην ομάδα) , αλλά και στο ίδιο το άθλημα που έχει μεγάλη δυναμική στον χώρο του αθλητισμού.





















































































































ΠΗΓΗ: http://vonitsanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο