Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μεσολόγγι: 36χρονος βρίσκεται ταμπουρωμένος στο σπίτι του και απειλεί με μαχαίρι

Με μαχαίρι απείλησε τους γονείς του πριν από λίγη ώρα ένας 36χρονος άνδρας, που, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μέσα στο σπίτι τους στο κέντρο του Μεσολογγίου.
Ο 36χρονος, ο οποίος μάλλον βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ, έκανε φασαρία στο σπίτι, και όπως λένε οι πληροφορίες απείλησε τους γονείς του με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν και να καλέσουν την αστυνομία, ενώ οι ίδιοι βρήκαν καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι. .....
Ήδη έχει κληθεί ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, ο οποίος θα συνομιλήσει με τον 36χρονο, ο οποίος βρίσκεται ταμπουρωμένος στο διαμέρισμά του στον 2ο όροφο πολυκατοικίας και δεν επιτρέπει σε κανέναν να μπει.
Νεότερα σε λίγο

aixmi-news

1 σχόλιο:

  1. ο κοσμος εχει μπει σε ενα κυκεώνα , με την κατασταση που εδω και τοσα χρονια δεν λεει να τελειωσει .... ο ελληνικος λαος εχει ξεπερασει κατα πολυ τα ορια του και ιδικα οι νεοι μας που δικαιολογιμενα βλαιπουν την ζωη να φεύγει , την γενιά τους να χανεται , και αντιδρουν με ακραίους τροπους .... δυστυχώς !!!!!! τελικα οι ευθύνες δεν βαραινουν κανενα βλαιπω εγω απο αυτη την κατασταση που ζουμε , και ολοι στην τελικη κανουν το καλυτερο που μπορουν για την χωρα μας . για την ελλδα μας . τελικα αυτο το καλυτερο πως μετριέται ???? απο ολους τους υπευθύνους ??? το καλυτερο με ποσες αυτοκτονιες και με ποσες απανθρωπες καταστάσεις που ζουμε στην χωρα μας μπορει να μετρηθεί ????ολοκληρο σαραντα έζησε ο ελληνικος λαος και κανενας σχεδων δεν ειχε ψυχολογικά προβληματα ..... και εν ετη 2016 τα τρελαδικα γεμισαν .... ας μην κοροιδευομαστε .... ζουμε τελικα τον εφιαλτη που καποιοι αλλοι αποφασισαν να τον βιώσουμε ... κοινωνικα ζουμε αυτο που δεν θα θελαμε ουτε φανταζομασταν ποτε !!!!! και ομως το ζουμε σιωπηλά , αλλα και με πολυ ατομικο θορυβο συνάμα ........και στην τελικη ποια γενια ειμαστε ???? εχετε αναρωτηθει........ αφηνω στους σχολιαστες του blog να βρουν ενα ονομα ... ( η γενια των ...................)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο