Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Προφυλακιστέος ο 22χρονος μητροκτόνος

   

        Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε από Ανακριτή και Εισαγγελέα πριν από λίγη ώρα ο 22χρονος μητροκτόνος από την Παραβόλα , που την Δεύτερα σκότωσε με τρεις μαχαιριές τη μητέρα του μετά από καυγά.
     Ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών λίγο  μετά τις 12 το μεσημέρι και μετά την απολογία του κρίθηκε με σύμφωνη  γνώμη και των δυο, πως θα πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές για το έγκλημα που διέπραξε.
       Στο πλευρό του βρίσκονταν όλα τα αδέλφια του και ο πατέρας του, που επίσης κατέθεσαν σχετικά, ενώ  στα δικαστήρια  βρέθηκε και ο θειος του και αδερφός του θύματος.............



Στον ανακριτή ο μητροκτόνος – στο πλευρό του η οικογένεια του (φωτο-video) 

       Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο του Αγρινίου ο 22χρονος μητροκτόνος ώστε να απολογηθεί και στη συνέχεια Ανακριτής και Εισαγγελέας να αποφασίσουν για την τύχη του, μετά την 48ωρη προθεσμία που έλαβε προχθές. 
       Ο νεαρός συνοδεύονταν από μέλη της οικογένειας του και τους συνηγόρους του, ενώ σε σχετικές του δηλώσεις ο συνήγορος υπεράσπισης Παντελής  Βαμβακάς, επανέλαβε πως υπάρχει θέμα μειωμένου καταλογισμού στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.



         Όπως είπε ο κ. Βαμβακάς, όλη η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του 22χρονου, τον στηρίζει και αυτό ενισχύει το επιχείρημα του μειωμένου καταλογισμού ότι δηλαδή δεν υπήρχε πρόθεση στην πράξη του και πως όλα αποδίδονται στην «κακιά στιγμή». 
       Χθες στα κρατητήρια της Α/Δ Ακαρνανίας, συναντήθηκαν ο 22χρονος με τον 18χρονο αδερφό του, που είναι και ο αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος και όπως όλα δείχνουν ο μικρός αδερφός πιθανώς αλλάξει την αρχική του κατάθεση που να θυμίσουμε πως ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον αδελφό του. 
    «Τα καινούργια στοιχεία που προέκυψαν είναι ότι ο κατηγορούμενος έχει την οικογένεια μαζί του. Τον αδερφό του, που είναι και βασικός μάρτυρας ,καθώς και τις δύο αδερφές του. Συμπαραστέκονται στον κατηγορούμενο ,οπότε έτσι επικυρώνεται ο ισχυρισμός του ελαττωμένου καταλογισμού της πράξης του. 
      «Φεύγει» δηλαδή η ανθρωποκτόνος πρόθεση και διάθεση του δράστη. Δεν ήταν  ένα έγκλημα προμελετημένο, δεν ήταν από πρόθεση . Όπως και οι ίδιοι οι συγγενείς του δηλώνουν, δεν ήθελε το αποτέλεσμα της ανθρωποκτονίας ο δράστης», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Βαμβακάς.
      Σε λίγη ώρα ανακριτής και Εισαγγελέας θα πάρουν απόφαση σχετικά με την προφυλάκιση του νεαρού μητροκτόνου, που σύμφωνα με πληροφορίες συνεχώς δηλώνει πως είναι μετανιωμένος, ζητώντας συγγνώμη από τον Θεό και πως ουδέποτε είχε κάποιο πρόβλημα με τους γονείς του.
     Αμέσως μετά την απολογία , καταθέτουν και ο πατέρας του και όλα τα αδέρφια του μητροκτόνου.

 http://www.agriniopress.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο