Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί αύριο Παρασκευή - Περίπου 15 λεωφορεία θα φύγουν από την Αιτωλ/νία

       Για την διευκόλυνση των αγροτών που θα συμμετάσχουν στο αυριανό παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοικτοί  μιας κι έτσι κι αλλιώς οι αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα, στην μεγάλη πλειοψηφία τους θα μεταβούν στην πρωτεύουσα.
      Ετσι και στην Αιτωλοακαρνανία, αύριο δεν θα υπάρχουν προβλήματα στην μετακίνηση των οχημάτων, ενώ ειδικά στο Κεφαλόβρυσο, η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί μετά τις 10 το πρωί, όταν τα λεωφορεία αλλά και τα ι.χ. αυτοκίνητα με τους αγρότες φύγουν για την Αθήνα.........



    Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 15 θα είναι τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου και σε αυτά θα επιβαίνουν αγρότες και από τα υπόλοιπα μπλόκα της Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή, τον Εύηνο, τον Άγιο Νικόλαο της  Βόνιτσας και τη Ναύπακτο.
      Πολλοί θα είναι και οι αγρότες που θα μεταβούν στην Αθήνα με ιδιωτικά αυτοκίνητα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις οργανωμένες ομάδες, όλοι οι αγρότες από την Ήπειρο, τα Ιόνια, την Αιτωλ/νία και την Πελοπόννησο έχουν δώσει ραντεβού στα Μέγαρα για να φτάσουν συντονισμένα στην Αθήνα.
       Πολύ πιθανό είναι και το Σάββατο οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί, αφού οι αγρότες είναι διατεθειμένοι να «κατασκηνώσουν» στο Σύνταγμα, ενώ το μέλλον των κινητοποιήσεων θα κριθεί πιθανότατα την Κυριακή.

 http://www.agriniopress.gr/

3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι τον χειμωνα φιλοι αγροτες?κ οχι την ανοιξη?δεν φτανει που μας εμποδιζεται να παμε στα χωρια μας μας εμποδιζεται να φτασουμε στα σπιτια μας σ στην Αθηνα!Ελεος εμεις δεν εχουμε λογο? Αντε αρκετα σας σεβαστηκαμε.Αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ! στον 10 , 02
    Οταν η ΔΕΗ εκανε απεργια , λεγανε στους αγροτες οτι ο φωτοπουλος κατεβαζει τους διακοπτες
    και τα πιστευαν οι αγροτες
    τωρα που κοβοντσι οι δρομοι , τι εχουν να πουν
    με ποιο δικαιωμα κοβεται ο δρομος
    εχουμε τρελαθει σε αυτη τη μπανανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο