Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Με λαμπρή εκδήλωση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ομοσπονδία Ξηρομεριτών (Ο.Π.ΣΥ.Ξ)






 Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του  Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε. – Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, το πρωί, η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου.
     Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Στεργίου, ο οποίος  ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία, αλληλεγγύη και να είναι μια χρονιά καλύτερη, για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.
     Το λόγο στην συνέχεια είχαν τα χορευτικά των Συλλόγων απανταχού Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» και του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών τα οποία χόρεψαν σκοπούς τους τόπου μας και καταχειροκροτήθηκαν......


     Αμέσως μετά ο Πρωθιερέας του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Κ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους.
      Χαιρετισμό απηύθυναν: Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι βουλευτές: Κώστας Καραγκούνης και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος,  ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βασίλης Μουρκούσης ο Δημήτρης Στρατούλης από την Λαϊκή Ενότητα και ο πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Πάνος Χολής.....


































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο