Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Πυροβολισμός εναντίον Θηροφύλακα στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

    «Πυρά» δέχτηκε Θηροφύλακας από το δασαρχείο Αμφιλοχίας, πριν απο λίγο, στο δρόμο Αρχοντοχώρι – Παναγούλα Ξηρομέρου στο ύψος του Πύργου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιούσε. 
     Ο Δράστης μόλις αντιλήφθηκε τον Θηροφύλακα δεν σταμάτησε για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή πυροβολώντας για να αποφύγει την σύλληψη. 
     Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.........


      Είναι πλέον πασιφανές ότι τα περιστατικά βίας  (πριν λίγο καιρό έγινε και στην Κανδήλα) στην περιοχή Αλυζίας λαμβάνουν διαστάσεις Far West,  γεγονός που είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη περιοχή όπου κυριαρχεί ο φόβος.

5 σχόλια:

  1. Απαράδεκτες καταστάσεις που δυσφημήζουν τον τόπο μας. Να μην επιζητούμε την νομιμότητα μόνο όταν μας κλέβουν και μας ζημιώνουν αλλά και όταν οι υπάλληλοι του κράτους μας ελέγχουν για λαθρουλοτομία, για λαθραίο κυνήγι αλλά και για το αν οδηγούμε τα οχηματά μας χωρίς πινακίδες αρα και χωρίς τέλη-ασφάλεια αποζημιώσεις κλπ, σε σχέση με τους πολλόυς που πληρώνουν από το υστέρημα τους πλεον και είναι καθ'ολα νόμιμοι. Να αποφασίσουμε τι θέλουμε γιατί οι ελάχιστοι εναπομείναντες φύλακες του νόμου θα την ΄΄κάνουν΄΄ και το φαρ ουεστ δεν είναι απλά κοντά είναι ανάμεσά μας!!!! Εκτός και αν νομίζουμε ότι μπορούμε να αυτορυθμιστούμε οπότε είμαστε και μακριά και νυχτωμένοι!!! Επίσης οι δημοτικοί άρχοντες να αναλάβουν τίς ευθύνες τους για αυτά που συμβαίνουν και σε συνεργασία με αστυνομικές-δικαστικές αρχές να λάβουν τά μέτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τορα σας πήρε η προκοπή για ελενχους τόσο καιρό που ήσασταν κημοσασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PESTA TOUS XRYSOSTOME 12.30, THA EINAI TIPOTA BOLEMENOI KAI TORA TO PAIZOUN NOMIMOI, OLLA AUTA TA XRONIA POU OLOI TOUS GENIKA OLOI TOUS KATAKLEBANE TO KRATOS, ME DIAFORES EPIDOTISEIS POU DEN DIKAIOUNTAN KAI OTIDIPOTE ALLO BALEI O NOUS SOU KOMPINA SKARONANE NA ARPAKSOUNE EURO HTANE KALA, TORA OSO GIA TON NOMO PREPIE NA TIREITAI SE OLA KAI APO OLOUS , OXI OPOU MAS SUMFEREI KAI SE OSOUS MAS SUMFEREI NA TON EFARMOZOUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν κάποιες αξίες που ξεπερνούν τους νόμους! Όλοι διαπράττουμε παρανομίες είτε μικρές είτε μεγάλες. Το γεγονός ,όμως, αυτό δε δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να αποφασίσει για τη ζωή μας! Ας παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει ανθρωπιά, γιατί πίσω απ το δάχτυλο μας δε χωράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν κάποιες αξίες που ξεπερνούν τους νόμους! Όλοι διαπράττουμε παρανομίες είτε μικρές είτε μεγάλες. Το γεγονός ,όμως, αυτό δε δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να αποφασίσει για τη ζωή μας! Ας παραδεχτούμε ότι δεν υπάρχει ανθρωπιά, γιατί πίσω απ το δάχτυλο μας δε χωράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο