Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ: «Βουλιάζει» στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη!



        Ένα σημαντικό έργο για τους κατοίκους του Θυρρείου, η σιδερένια γέφυρα στο παλιό χωριό Δερσοβά εγκαταλείφθηκε στην τύχη της, ημιτελής και κινδυνεύει να καταρρεύσει από την κακοκαιρία. 
ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ:(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

     Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καραγιάννης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καταγγέλλει την εγκατάλειψη και τονίζει: «Τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει, από τις όχθες, τόνους χώματος μέσα στο χείμαρρο, με αποτέλεσμα τα πέδιλα της γέφυρας που καλύπτονταν από το χώμα να «ξεγυμνωθούν». Η γέφυρα με την κακοκαιρία του χειμώνα είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Δυστυχώς η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο το έργο της γέφυρας που όχι μόνο κινδυνεύει να μείνει.. μια τρύπα στο νερό αλλά και να καταρρεύσει και να γίνει χίλια κομμάτια από την κακοκαιρία. Ας μην επιβεβαιώνουν συνεχώς την ανεπάρκειά τους. Οφείλουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βρουν τη λύση για να μην μείνει το έργο ημιτελές και επικίνδυνο…»!..............






2 σχόλια:

  1. Με μια καλή μπόρα θα πάει κάτω στο μύλο του Σιαπραγκαλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο θέμα αυτο δεν φταίει ο τωρινός δήμαρχος.Εκει φταίει η κάκιστη μελέτη που είχε γίνει όταν φτιάχτηκε.Ειναι προφανές οτι το έδαφος ειναι κορεσμένο με νερό (κρατάει νερό) για μερικούς μήνες. Όποτε λογικό ειναι να είχε αυτήν την κατάληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο