Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Nεανική και ζεστή η Χριστουγενιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων Βόνιτσας




       Μια πολύ όμορφη εκδήλωση ενόψει της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου  19 Δεκεμβρίου 2015, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Βονίτσης. 
     Τα παιδιά των κατηχητικών της ενορίας μας , έδωσαν με τον δικό τους τρόπο, στους χριστιανούς που κατέκλεισαν τον Ιερό Ναό, το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. 
     Η γιορτή άνοιξε με Βυζαντινούς ύμνους των Χριστουγέννων που πολύ όμορφα απέδωσαν τα μέλη της μικρής παιδικής χορωδίας που συστάθηκε υπό την καθοδήγηση του Πρωτοψάλτου του Ι. Ναού, κ. Νικολάου Μπακογιώργου, καθηγητού Μsc Θεολόγου, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε για μια μικρή αλλά μεστή θεολογικών νοημάτων ομιλία, η κυρία Ξανθή Λύτρα συν/χος εκπαιδευτικός και κατηχήτρια......



    Τα παιδιά των κατηχητικών όλων των ηλικιών, απήγγειλαν ποιήματα, είπαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ παρουσίασαν και σκετς  κάνοντας τους πιστούς να τα χειροκροτήσουν για τη χαρά που τους έδωσαν. 
     Τη γιορτή έκλεισε ο προϊστάμενος Εφημέριος της ενορίας μας π. Δημήτριος Χέλμης, ευχαριστώντας πρωτίστως τα παιδιά για τη σπουδαία προσπάθεια αλλά και τους γονείς τους που τα εμπιστεύονται στην εκκλησία και στο κατηχητικό σχολείο. 
    Στο πέρας της γιορτής οι δύο εφημέριοι π. Δημήτριος Χέλμης και π. Χρήστος Βέττας μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά και δόθηκε κέρασμα στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της ενορίας μας. 
Και του χρόνου με υγεία.
Καλά Χριστούγεννα , καλή και ευλογημένη χρονιά

Εκ του Ιερού Ναού












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο