Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Αόριστη απάντηση από Τόσκα στην ερώτηση Καραγκούνη για την κατάργηση των Α.Τ. της περιοχής

       Απάντηση στην από 5-11-2015 Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη, έδωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κος Νίκος Τόσκας, αναφορικά με το ζήτημα της διαφαινόμενης κατάργησης των Αστυνομικών Τμημάτων  Κατούνας , Αγίου Βλασίου και Γαβαλούς.
       Είναι καταρχήν σαφές ότι, δεν υπήρξε συγκεκριμένη απάντηση του Υπουργού για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ειδικότερα, ο Υπουργός περιορίστηκε να αναφερθεί στο γεγονός ότι, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αναδιοργάνωσης των περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της οποίας ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης θα παρίσταται στις παρουσιάσεις του σχεδίου αναδιάρθρωσης των αστυνομικών Υπηρεσιών, που θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, σε όλη τη χώρα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του γραφείου του κ. Καραγκούνη.
«Ο κ. Καραγκούνης, από την πλευρά του, επαναλαμβάνει την πεποίθησή του ότι, λόγω γεωμορφολογίας των εν λόγω περιοχών, αλλά και των αυξημένων αναγκών των κατοίκων τους, δεν πρέπει να καταργηθεί κανένα από τα ως άνω Αστυνομικά Τμήματα, αντίθετα πρέπει αυτά να ενισχυθούν προς το σκοπό της αποτελεσματικότερης λειτουργίας τους», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση..........



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΟΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ 

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο