Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Εγκαίνια του πρώτου αγροκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο


      Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα εγκαίνια του πρώτου αγροκτηνοτροφικού σωματίου της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.
      Για ακόμα μία φορά, σε μία κατάμεστη αίθουσα, οι έλληνες εθνικιστές έδωσαν ένα δυναμικό παρόν κόντρα στην πολιτική των μνημονίων ως το τελευταίο προπύργιο εθνικής αντίστασης.
     Την εκδήλωση παρουσίασε ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κώστας Ντάικος, ο οποίος καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους και προλόγισε τους κύριους ομιλητές......



    Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος έκανε εκτεταμένη ανάλυση των προβλημάτων της περιοχής, ενώ έπειτα ανέφερε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να αρχίσει να υπάρχει ανάπτυξη.
    Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος. Ο συναγωνιστής όντας και ο ίδιος αγρότης, μίλησε για τον βιασμό που υφίσταται ο κλάδος σε ευρύτερο φάσμα. Έπειτα τόνισε πως μόνο μέσω μίας εθνικής κυβέρνησης θα υπάρξει πραγματική ανάπτυξη στον τομέα των πρώτων υλών, καθώς θα πρέπει να γίνουν νέες συμφωνίες και ανοίγματα με μοναδικό στόχο το συμφέρον της πατρίδας μας.
       Τέλος, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός. Μέσα από έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο, ο συναγωνιστής καυτηρίασε εύστοχα όλες τις εγκληματικές κινήσεις των εκάστοτε προδοτικών κυβερνήσεων οι οποίες ήρθαν για να ρημάξουν οτιδήποτε υπάρχει στον ευλογημένο τόπο μας και μπορεί να φέρει όφελος στον έλληνα. Έπειτα ανέφερε τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για τις πρωτογενείς  ύλες, οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο κομμάτι του σχεδίου μας για εθνική ανάπτυξη. Κλείνοντας, κάλεσε άπαντες να αγωνιστούν σκληρά συμπορευόμενοι στον αγώνα μας, γιατί χωρίς αμφιβολία ο έλληνας αγρότης-κτηνοτρόφος αξίζει κάτι καλύτερο. 






http://xa-aitoloakarnanias.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο