Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Αίτημα προς το Υπουργείο για συνέχιση των εφημεριών στο Κ.Υ. Κατούνας

         Ο αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Θεόδωρος Στούπας, με επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, θίγει το θέμα της κατάργησης εφημεριών στο Κέντρο Υγείας Κατούνας
   “Στο Κ.Υ. Κατούνας παρατηρούνται προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης επιστημονικού προσωπικού αλλά και τεχνολογικού εξοπλισμού. Το εν λόγο Κέντρο Υγείας εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος του Δήμου μας αλλά και τοπικά καταστήματα από γειτονικούς δήμους. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουν να γίνονται οι εφημερίες στο εν λόγω Κέντρο Υγείας”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του αντιδημάρχου.

Αναλυτικά:
Περί Κατάργησης εφημεριών του κέντρου υγείας Κατούνας
   Αρμόδιοι Φορείς για θέματα υγεία στη δυτική Ελλάδα,
   απευθυνόμαστε σε σας, με πρόθεση να σας γνωστοποιήσουμε το πρόβλημα του Κέντρου Υγείας της Κατούνας και με την επιθυμία να συμβάλλουμε συγχρόνως και κατά το δυνατόν στην δρομολόγηση λύσεων.
      Σας γνωρίζουμε ότι διαμαρτυρόμαστε έντονα προκειμένου να μην σταματήσουν οι εφημερίες στα Κ.Υ. Κατούνας. Στο Κ.Υ. Κατούνας παρατηρούνται προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης επιστημονικού προσωπικού αλλά και τεχνολογικού εξοπλισμού. Το εν λόγω Κέντρο εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος του Δήμου μας αλλά και τοπικά καταστήματα από γειτονικούς δήμου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συνεχίσουν να γίνονται οι εφημερίες στο εν λόγω κέντρο υγείας.........



      Καλούμε λοιπόν μέσω της επιστολής μας αυτής τις ιατρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας να επιληφθούν άμεσα των αδυναμιών και των ελλείψεων που παρουσιάζουν τα Κέντρα Υγείας της περιοχής μας και να μην σταματήσουν οι εφημερίες, γιατί τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των δημοτών μας. Δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα για το καλό των πολιτών μας.

http://www.agrinioculture.gr/

4 σχόλια:

  1. Καταρχην δεν υπαρχει νοσοκομειο κατουνας.κατα δευτερον κυριε αντιδημαρχε η κατουνα ως επιβλεπον για τις εφημεριες εχει το νοσοκομειο αγρινιου και οχι λευκαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ταμπέλα πάντως λέει "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι η Αμφιλοχία δίπλα. Εδώ δεν εφημερεύουν αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο