Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ: Συνεχίζονται τα ευμενή σχόλια για τον Δημήτρη Μπακοχρήστο από το Γιαννιώτικο τύπο!

  Ο Νώντας Νικάκης από τη Βόνιτσα αλίευσε ευμενή σχόλια στον Τύπο των Ιωαννίνων (εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ) για τον άθλο του συμπατριώτη μας  Δημήτρη Μπακοχρήστο και μας τα παρουσιάζει: 

    Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο στο Έγκερ της Ουγγαρίας. Ο αθλητής του ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ Ιωαννίνων, Δημήτριος Μπακοχρήστος, στην κατηγορία των 54 κιλών με επίδοση 176 κιλά κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 
     Ο αθλητής του Γιαννιώτικου συλλόγου παράλληλα με την πρώτη θέση στην κατηγορία του, εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στην Παραολυμπιάδα του Ρίο..........

 
    Ο προπονητής του Χρήστος Τριφύλλης, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε πως «αυτή η πολύ σημαντική επιτυχία είναι το αποτέλεσμα του πάθους για το άθλημα και της συστηματικής δουλειάς.  Επόμενος στόχος οι Παραολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας. Περιμένουμε και τον δεύτερο αθλητή του συλλόγου μας τον Μπάο Αναστάσιο, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία 93 κιλών».

Συγχαρητήρια από Δήμο
• Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και η Δημοτική Αρχή, με ανακοίνωσή τους εκφράζουν ολόθερμα συγχαρητήρια, στον Δημήτριο Μπακοχρήστο Δημήτριο, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
«Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για όλους μας και ακόμη πιο δύσκολη για τα άτομα με Αναπηρία, η κοινωνία μας, οι νέοι, έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα που στέλνουν αυτά τα παιδιά. Από το μήνυμα της προσπάθεια και του αγώνα που καταφέρνει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο