Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Και τα βοθρολύματα από τον Δήμο Ξηρομέρου θα μεταφέρονται στις Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων ΒΟΝΙΤΣΑΣ!

Έπεσαν οι υπογραφές για τη μεταφορά των βοθρολυμάτων του Δήμου Ξηρομέρου στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ)  της ΒΟΝΙΤΣΑΣ!

Αναλυτικά το μπλογκ ΜΥΤΙΚΑS PRESS γράφει:  

        Υπογράφτηκε μεταξύ του Δήμου Ξηρομέρου και του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας προγραμματική σύμβαση για την μεταφορά βοθρολυμάτων από τον Δήμο Ξηρομέρου με δικό του βυτιοφόρο όχημα στις ΕΕΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων της ΒΟΝΙΤΣΑΣ). 
     Η διάρκεια της σύμβασης είναι δωδεκάμηνη και για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε ολόκληρη την σύμβαση εδώ.
       Σίγουρα αυτή είναι μία θετική εξέλιξη για τον Δήμο Ξηρομέρου......

8 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ ΕΩΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙ.ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΜΑΧΑΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ.Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΗΡΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά οι Δημότες Ακτίου Βόνιτσας θα φάνε και τα σκατά από όλο το δήμο Ξηρομέρου…
    Κάτι ζέχνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραιτηθείτε κύριοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι... Καταντήσατε το τόπο μας ΒΟΘΡΟ της δυτικής Ελλάδας... Ντροπή και αίσχος...Δεν υπάρχει ίχνος ξηρομερίτικης αξιοπρέπειας σε κανένα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα σας κανει ο Άποστολακης βονιτσανοι και λύματα απο βόθρους να σας φέρει ...δεν τον βγάλατε δήμαρχο ;καλα να πάθετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάθηκε το φιλότιμο, η αγάπη για το Δήμο μας, η αγάπη για το τόπο μας. Δύο υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος . Η μία ότι επικρατεί απέραντη βλακεία ή κάτι άλλο ισχύει(κρυφά ανταλλάγματα; εννοώ) . Το βέβαιο είναι ότι δυστυχώς ο τόπος μας υποβαθμίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣO NΑ ΠΗΓΑΝ ΑΡΑΓΕ, ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτό το "ξηρομερήτικο φιλότιμο" τι είδους brand name είναι?..., να το ξέρουμε να δούμε πως αποκτιέται..εκτός και είναι ζήτημα DNA, οπότε..πάσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο