Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΔΕΩΝΑ»: Οχι στο κλείσιμο του Α.Τ. Κατούνας

         Λαμβάνοντας υπόψη τις έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος εκφράζουμε την αντίθεσή μας στη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας.
      Η πρόταση αυτή του Υπουργείου για κατάργηση του Τμήματος Κατούνας έχει ήδη δημιουργήσει αισθήματα ανασφάλειας των κατοίκων της Μεδεώνος και των Φυτειών. 
     Το Α/Τ Κατούνας έχει να αντιμετωπίσει αρκετά κρούσματα κλοπών, ληστειών, ζωοκλοπών  βίαιων συμπεριφορών, θα αυξήσει το κλίμα ανασφάλειας στους κατοίκους των εν λόγω περιοχών λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια ως απόρροια της οικονομικής κρίσης που βιώνει η κοινωνία μας.........



    Η παραμονή ως έχει του Α/Τ θεωρείται απαραίτητη για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στην περιοχή.
    Η πρόληψη και καταστολή της ογκούμενης εγκληματικότητας, προϋποθέτει καθημερινή αστυνομική παρουσία η οποία δεν μπορεί να εξασφαλιστεί από το Α/Τ Βόνιτσας. 
      Πιστεύοντας ότι η κατάργηση του Α.Τ. Κατούνας όχι μόνο δεν θα επιλύσει αλλά αντιθέτως θα πολλαπλασιάσει προβλήματα αυξάνοντας την εγκληματικότητα, με απρόβλεπτες συνέπειες, κάνουμε έκκληση ότι η διατήρηση και η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος στην Κατούνα είναι επιβεβλημένη .

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
«Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΔΕΩΝΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο