Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Να μην πληρώσουν οι δημότες τα 177,535,46€ για τον Βιολογικό Κατούνας!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όπως αποκαλύπτει το σημερινό δημοσίευμά του Κώστα Τριαντακωνσταντή σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών υπάρχει διόρθωση στη Δήλωση Δαπάνης του υποέργου "Αγορά γης" για την "ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ"
       Συγκεκριμμένα απο τις 214.000€, προέκυψε ότι η αξία του οικοπέδου με το σύστημα αντικειμενικών αξιών προσδιορίζεται σε 36.464,54€. Το υπόλοιπο ποσό 177.534.56€ αποτελεί δαπάνη μη επιλέξιμη για χρηματοδότηση
   Κατηγορηματικό ΟΧΙ του Κώστα τριαντακωνσταντή να μην πληρώσουν οι δημότες Ακτίου Βόνιτσας το ποσό 177.534.56€ που αποτελεί δαπάνη μη επιλέξιμη...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Διαχειριστικός και Οικονομικός έλεγχος του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας από συστάσεως του μέχρι σήμερα.

    Χθες Κυριακή 29-11-2015 συνεδρίασε το ΔΣ του Δήμου μας στη Κατούνα. 
    Σας ενημερώνουμε με το άρθρο αυτό για μερικά θέματα που συζητήθηκαν και θα επανέλθουμε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
Εκφράζω τη κατηγορηματική μου αντίθεση στη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος της Κατούνας. Δηλώνω αλληλέγγυος σε κάθε νόμιμη και ειρηνική ενέργεια από  όπου και οποιονδήποτε προέρχεται προς αυτή τη κατεύθυνση......



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2 
Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης παρουσίασε στο ΔΣ το παρακάτω έγγραφο: 


   Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιστοσελίδα για τον αγώνα που δώσαμε μαζί για το ζήτημα αυτό ενημερώνοντας τους Δημότες.
Ο αγώνας που δώσαμε δικαιώθηκε πλήρως. 
     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο να  προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ 177.535,46 ΕΥΡΩ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
     Δυστυχώς ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, ο Πρόεδρος του ΔΣ και κανένας από τους παρόντες Δημοτικούς Συμβούλους δεν έθεσαν θέμα για τη συζήτηση του θέματος "Υδροδότηση Πογωνιάς- Στενού και ευρύτερης περιοχής".
       Θεωρούν ότι περιφρονούν και εμπαίζουν δύο και πλέον χρόνια ένα δημότη. Δικαίωμα τους να σκέπτονται και να πράττουν όπως νομίζουν. 
     Δεν έχουν δικαίωμα όμως να περιφρονούν και να εμπαίζουν τις αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης της Πογωνιάς.

       Δυστυχώς δεν μπορούν να κατανοήσουν ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και κυρίως οι προερχόμενοι από τον πρώην Δήμο Κεκροπίας- Παλαίρου, το συγκριτικό πλεονέκτημα που θα αποκτήσουν τα χωριά μας και η περιοχή, όταν πάρουμε νερό από τη περιοχή Κορπής. 
      Την ανθρώπινη διάσταση του θέματος ότι δηλαδή το 2015 Δημότες και κάτοικοι, δεν έχουν να ποιούν υγιεινό  νερό δυστυχώς και πάλι την αγνοούν. Κρίμα και πάλι κρίμα. Από σήμερα αρχίζω πολιτική, διοικητική διαχείριση  και πίεση  ώστε στο ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

19 σχόλια:

  1. Κυριε Τριαντακωνσταντή. Το Υπουργείο τους ξεβράκωσε. Τώρα όλοι αυτοί που ψήφισαν για το οικόπεδο να υποστούν την μη επιλέξιμη δαπάνη. Τα μεταξωτά βρακιά και οι επιδέξιοι κ@λοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρές καταστάσεις!! φαίνεται ότι οι κουτοπονηριές και εξυπνάδες την δημοτικών αρχόντων δεν περνάνε πια!!!
    Και τώρα κ. Τριαντακωνσταντή ποιός πληρώνει;
    Ο Δημότης γιατί;
    Δηλαδή θα κληθούν οι δημότες να πληρώσουν το οικόπεδο του Βιολογικού στην Κατούνα;
    ο Αη θανάσης να βάλει το χέρι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δικαιος ανιδιοτελης και τιμιος αγωνας φερνει αποτελεσματα !
    Δικαιωνεται ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τέως Δήμαρχος Σολδάτος, ο κ Φερεντίνος και όσοι ψήφισαν υπέρ των 214.000 ευρώ πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τους Δημότες. Ο τέως Δήμαρχος εξαπάτησε το Συμβούλιο και τους Δημότες λέγοντας στην εισήγηση του ότι είναι έτοιμος να δημοπρατήσει το έργο τη στιγμή που δεν είχε πάρει τις κατάλληλες άδειες. ¨Ολοι οι παραπάνω και οι ιδιοκτήτες πρέπει να πληρώσουν τα λεφτά. Σε καμία περίπτωση οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αποστολακης ευθυνεται κυριε τριαντακωνσταντη για τις 177.000? ο αποστολακης ψηφισε να γινει η πωληση με τετοιο ποσο? γιατι λες τη μιση αληθεια γιατι δεν κατονομαζεις ποιοι ψηφισαν τετοια πραγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το υπουργειο θα μας πεθανει.......τι ισχυει τα 214000 που εβαλε στην αποφαση ενταξης και πλήρωσε ή τα 36000 που λεει τωρα;τα 300000 για τον τεχνικο συμβουλο που προτεινει θα τα κρατησει ο αποστολακης ή σε λιγο θα του πουν ακυρο λαθος καναμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με τηνν έκθεση του Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης, το ποσό αυτό απορρίφθηκε ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗς ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Δεν θέλω να πιστεύω ότι η προηγούμενη δημ αρχή ακολούθησε μεθοδευμένη διαδικασία για να φτάσει στο ποσό των 214 χιλ ευρώ , είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Θυμάμαι μόνο η τότε συμπολίτευση να επικαλείται νομικές ευθύνες όσων συμβούλων δεν ψήφιζαν και χανόνταν το έργο. Και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ , που ψηφίζουν όπως ορίζει ο νόμος κατά συνείδηση, ρίχτηκε στον κάλαθο των αζήτητων. ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ λοιπον ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, κανείς απο τη τότε συμπολίτευση και τώρα αντιπολίτευση δεν άκουγε ούτε προβλημτίζονταν απο την εξώφθαλμη τιμή (σύμβουλος μάλιστα είπε ότι δεν ήταν δικά μας λεφτα) , λόγια αγαπισιάρικαι, η λογική στα τάρταρα. Τώρα, είναι δύσκολο να μη πληρωθούν τα λεφτά. Σε κάθε περίπτωση, κάποιοι πίνουν στην υγεία των καρόϊδων. Και ξέρετε ποιοί είναι τα κορόιδα. Εκτός κι αν τα χρήματα πλξρωθούν από τους υπεύθυνους τις ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ. Είναι γνωστοί. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    Με την ευκαιρία, ας ψάξει ο καθηγητής και μια ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στη περιοχή με έργα των 300 χιλ ευρώ. Αν του αρέσοουν οι λαγοί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μας πει οποιος ξερει
    Τα 214.000 ευρω που διαβαζουμε στην αναρτηση
    εδοθησαν στον πωλητη του οικοπεδου ?
    ενω το συμβολαιο εγραφε 36.000 ευρω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μας πει οποιος ξερει
    Τα 214.000 ευρω που διαβαζουμε στην αναρτηση
    εδοθησαν στον πωλητη του οικοπεδου ?
    ενω το συμβολαιο εγραφε 36.000 ευρω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα διωχθούν νομικά κάποιοι από την τέως δημοτική αρχή για την κατασπατάληση και κακοδιαχείριση πόρων; Ο αντιδήμαρχος που στο 1ο ή 2ο συμβούλιο έλεγε ότι θα πάει στον εισαγγελέα για την εγκυρότητα της απόφασης του πρώην Δήμου Μεδεώνος για την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου και μετά το έκανε γαργάρα και ψήφισε, τι έχει να πει τώρα; Ποιος έφερε στο τελευταίο συμβούλιο μέχρι και δικηγόρο για να 'εκβιάσει' την ψήφιση της αγοράς του οικοπέδου; Να πάει η υπόθεση στον εισαγγελέα και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες αν κι όπου υπάρχουν για τη ζημιά του δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι της προηγούμενης δημοτικής αρχής, είναι ηθική η ευθύνη σας να αναλάβετε το κόστος των εξώφθαλμα παραλογων αποφάσεών σας ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ήταν ένα απλό λάθος , όταν όλοι φώναζαν και σας προειδοποιούσαν για το παράλογο, το άδικό και εσείς επιμένατε. Η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ο δρόμος είναι ένας : ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, που δεν είιναι κορόιδα για να πίετε στην υγειά τους.
    Δήμαρχε Αοστολάκη, μην επιτρέψεις την αδικία και να στείλεις την υπόθεση στον εισαγγελέα. Μόνο έτσι θα αποδείξεις ότι προστατεύεις το δημόσιο συμφέρον , μόνο έτσι θα δείξεις ότιι προστετεύεις το δίκαιο του δημότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που να βρουν χρόνο να ασχοληθούν με τα προβλήματα του δήμου. Είχανε βλέπεις στο νου τους τη περιβόητη ΜΚΟ που θα έβρισκε δουλειά σε 80 άνεργους. Και γέμισαν τη παραλία με σανό, να τρώνε τα πρόβατα και να σωπαίνουν . Αμ δε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ένταλμα πληρωμής κόπηκε την 24/5/2013 με αριθμό 161 και σειρά Δ στο δικαιούχο με στοιχεία ΤΟΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ και αιτιολογία ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
    Δήμαρχε κ Αποστολάκη και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι Δημότες να πληρώσουν τα 177.534,46 ΕΥΡΩ. Αυτά να τα πληρώσουν αυτοί που αποφάσισαν την αγορά με 214.000 ΕΥΡΩ και αυτοί που εισέπραξαν χωρίς το ακίνητο τους να αξίζει αυτά τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ:
    Συγχαρητήρια Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ!! Έφερες εις πέρας την υπόθεση και αποκατέστησες τη νομιμότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη που την περίμενε όλος ο κόσμος της Κατούνας και όλοι οι Δημότες!
    Τώρα ποιοι να τρέμουν άραγε γιατί έρχεται η σειρά τους....

    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ είναι κοινωνική απαίτηση για κάθαρση, διαφάνεια, ακεραιότητα, λογοδοσία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΄Εχω στείλει μέχρι τώρα οκτώ (8) υποθέσεις που αφορούν το Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας για έλεγχο στους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας.

    Από καρδιάς ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια που γράφετε και όλους που επικοινωνούν μαζί μου.

    Τούτη η ιστοσελίδα έδωσε αγώνα για την ενημέρωση σας. Το θέμα το ανέδειξε πολλές φορές, με πληρότητα, σαφήνεια , έγκυρα και έγκαιρα. Πολλά ευχαριστώ τους οφείλω σαν Δημότης και αρθρογράφος.

    Ολοι μου δίνετε θάρρος, δύναμη και επιβεβαιώνουν τη θέση μου .
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    Οφείλουμε όμως, όλοι μας να αφήσουμε το καναπέ της τηλεόρασης, της αδράνειας και ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    Δεσμεύομαι απέναντι σας .
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    Ο πολιτικός μου μέντορας εκεί ψηλά που βρίσκεται σήμερα είναι χαρούμενος. Ο τρόπος που πολιτεύτηκε και οι ιδέες του δεν πήγαν και δεν θα πάνε χαμένες. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμαρχε Αποστολάκη, μη διανοηθείς να κουκουλώσεις την υπόθεση, θα είσαι όμοιος τους.
    Μη διανοηθείς να χρεώσεις τους δημότες, δεν φταίνε σε τίποτε για τα λάθη των άλλων

    Ας μάθουν τελικά όσοι άρχοντες ξεφεύγουν από΄τη χρηστή διοίκηση ότι θα πληρώνουν οι ίδιοι το κόστος ΚΑΙ το οικονομικό ΚΑΙ το πολιτικό

    Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν ήξεραν, όπως ισχυρίζεται ο νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην υπεύθυνος για τα οικονομικά αντιδήμαρχος. Ειπώθηκαν τόσα πολλά στις συνεδριάσεις του ΔΣ που μόνο σκόπιμη άγνοια δικαιολογείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποσο εμβαδον ειναι αυτος ο χωρος που αγορασε ο δημος ?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ετσι Ελλάς το μεγαλείο σου......
    Μήπως μπορεί κάποιος απο τη δημοτική αρχή να μας πληροφορήσει αν υποβλήθηκε ένσταση εντός 15 ημερών;
    Για να δούμε θα το συγκαλύψουν!! γιατί θα εχει πολύ πλάκα να δούμε ποιοι τελικά θα πληρώσουν το μάρμαρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νε τοσα λεφτα !
    αγοραζαμε την μιση
    Γλυφαδα .... η' Κηφισια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο