Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Επ’ αυτοφώρω πιάστηκε 15χρονος που έσκαγε τα λάστιχα

         Ένας ανήλικος συνελήφθη χθες το απόγευμα για τις φθορές που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Μεσολόγγι σε λάστιχα αυτοκινήτων.
        Ο νεαρός έγινε αντιληπτός από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη την ώρα που τρυπούσε τα λάστιχα ενός αυτοκινήτου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τον κυνήγησε και συγχρόνως ειδοποίησε την αστυνομία. 
     Κατά την ώρα του κυνηγητού μάλιστα του έπεσε η ομπρέλα που κρατούσε. Αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Α.Τ. κατάφεραν να εντοπίσουν τον ανήλικο και να τον συλλάβουν...........



Κατά την προανακριτική διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω νεαρός είχε καταστρέψει τα λάστιχα από εννέα συνολικά αυτοκίνητα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:
   Συνελήφθη, σήμερα (27-11-2015) τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας 15χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων φθορών.
   Η σύλληψη του δράστη είναι απότοκος ενδελεχών ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου για την εξιχνίαση περιπτώσεων διάπραξης φθοράς σε ελαστικά αυτοκινήτων, που είχαν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα στη περιοχή του Μεσολογγίου.
    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 15χρονου, ενώ για την ανεύρεση του ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και τη σύλληψη του.
    Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης το τελευταίο 20ημερο, χρησιμοποιώντας σουγιά είχε προκαλέσει φθορές σε λάστιχα εννέα παρκαρισμένων οχημάτων στο Μεσολόγγι.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 15χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο